Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ρεπορτάζ από τον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά

Published

on

Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας

 

Έξαλλα πανηγύρισαν στον Καραβά

Την πανηγύρισαν έξαλλα στον ΑΟ Καραβά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά . Δικαιολογημένα άλλωστε αφού είναι η μεγαλύτερη αν όχι η μοναδική διάκριση στην 91χρονη ιστορία του συλλόγου. Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Ηλία Σπάθα, όλοι έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας το σπουδαίο αυτό επίτευγμα . Το «θαύμα» όπως το αποκάλεσε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Κόκκοτος ο οποίος πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε:

 

 

«Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία του συλλόγου . Σήμερα κάναμε το θαύμα . Έτσι θεωρώ ότι είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου για μας . Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα . Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την τεράστια αυτή επιτυχία. . Εύχομαι ειλικρινά στον Εθνικό να επιτύχει το στόχο του στο πρωτάθλημα , που είναι η άνοδος στη Β’ Εθνική.»

Πανευτυχής ο πρόεδρος του ΑΟ Καραβά Χρήστος Σκανδάλης δήλωσε: « Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτό το σημαντικό επίτευγμα . Οι προσπάθειες μας απέδωσαν καρπούς. Θέλω να αφιερώσω την κατάκτηση του Κυπέλλου στα παιδιά μου , τα οποία στερήθηκα όλο αυτό το διάστημα που αφοσιώθηκα στην ομάδα »

 

· Αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου οι ποδοσφαιριστές του Καραβά κατευθύνθηκαν προς την απέναντι πλευρά που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί τους και γνώρισαν την αποθέωση πανηγυρίζοντας όλοι μαζί την κατάκτηση.

· Το Κύπελλο απέμεινε στον αρχηγό της ομάδας Τζανέτο Μώτο ο γιατρός Νίκος Γκαμίλης γιος του αειμνήστου προέδρου της ΕΠΣΠ Γιώργου Γκαμίλη στον οποίον ήταν αφιερωμένος ο φετινός τελικός . Μαζί με το Μώτο, το κύπελλο παρέλαβε και ο Ευγένιος Ρηγούτσος που παρά το γεγονός ότι χθες « έχασε» τον πατέρα του

ήλθε από την Σύρο για τον τελικό και επέστρεψε αμέσως μετά .

 

 

Στον Ρηγούτσο αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Λουί Μπεσού ο οποίος τιμήθηκε σωστά ως ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού .

*Στα πανηγύρια του Καραβά μετείχε και ο πρώην τεχνικός της ομάδας Τέλης Μελάς τον οποίον κάλεσαν οι διοικούντες να κατέβει από την εξέδρα στον αγωνιστικό χώρο . Μια πολύ σημαντική κίνηση….

Απογοήτευση στον Εθνικό

Στην «αντίπερα όχθη» τα συναισθήματα ήταν ακριβώς αντίθετα . Παίκτες περίλυποι με σκυφτά κεφάλια , απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα . Την ίδια ώρα οπαδοί του Εθνικού προέβησαν σε αποδοκιμασίες κατά προπονητή και ποδοσφαιριστών .

Είναι χαρακτηριστικό ότι πηγαίνοντας για να παραλάβει το Κύπελλο του φιναλίστ ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Βουτσινάς ξέσπασε σε κλάματα . Ένα παλικάρι γέννημα θρέμμα του Εθνικού που έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

 

· Στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Εθνικού Νίκος Νεντίδης φανερά προβληματισμένος δήλωσε:

« Συγχαρητήρια στον Καραβά για την επιτυχία του. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι στο α’ μέρος όπου δημιουργήσαμε δυο κλασσικές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε . Οι αντίπαλοι μας στη μοναδική φάση που έκαναν ευτύχησαν να σκοράρουν . Εύχομαι η ήττα αυτή να μην μας επηρεάσει στο πρωτάθλημα , όπου ο μεγάλος στόχος μας είναι η άνοδος.

 

ΦΩΤΟ: Sportactive.gr