Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, αλλά 0-0 στο ντέρμπι ΑΟ Ιλίου- Κηπούπολη

Published

on

Σε ένα ματς όπου το τελικό 0-0 αδικεί κατάφωρα την εικόνα του, ΑΟ Ιλίου και Κηπούπολη μοιράστηκαν βαθμούς αλλά όχι και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι έκαναν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση αλλά έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη στις αντεπιθέσεις έχοντας και αυτοί κλασικές ευκαιρίες, χωρίς κανένας τελικά να μπορέσει να σκοράρει. Θα πρέπει να τονιστεί η εξαιρετική εμφάνιση των δύο γκολκίπερς Αδαμόπουλου και Γονιδάκη, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο ώστε ο δείκτης του σκορ να μη μετακινηθεί από το 0-0. Επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλοι και των δύο ομάδων, αλλά και αρκετοί ουδέτεροι, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο.

Πλέον η Κηπούπολη έχει 25 βαθμούς και είναι μόνη στην κορυφή περιμένοντας το αυριανό ματς του Τριφυλλιακού για να δεί αν θα παραμείνει εκεί, ενώ ο ΑΟ Ιλίου έχει 23 και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το καλησπέρα, αφού πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο κεραυνός του Νένδου από πολύ μακριά πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Στο 14′ ο Φούρλας γύρισε στον Μαρκάκη που σούταρε, με τον Γονιδάκη να επεμβαίνει σωτήρια, με τον Ελεύθερο στο 21′ να βγαίνει μόνος με τον γκολκίπερ της Κηπούπολης που και πάλι έσωσε την εστία του. Στο 37′ το φάουλ του Λερούτσου σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών, και στην εξέλιξη της φάσης ο Φούρλας μόνος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ. Στο 40′ και πάλι ο Γονιδάκης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Φούρλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο, με τον Φούρλα και πάλι στο 48′ να κόβεται σε κόρνερ την τελευταία στιγμή, ενώ στο 56′ και πάλι στη μονομαχία Φούρλα- Γονιδάκη νικητής ήταν ο γκολκίπερ της Κηπούπολης. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 63′ όταν ο Τζαρέλλας βγήκε εντελώς μόνος απέναντι στον Αδαμόπουλο, που επενέβη σωτήρια, ενώ στο 67′ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Λερούτσος απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά σούταρε άουτ. Λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι στο 83′ αλλά και πάλι ο Αδαμόπουλος είπε όχι σε τετ α τετ του Καλέμη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι (63′ λ.τ. Τάμπας), Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος, Παπαδημητρίου (80′ Κοντός), Φούρλας, Λερούτσος, Μαρκάκης (90’Ασφής).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γονιδάκης, Σταματογιαννόπουλος, Πανίδης, Λουκάκης, Σαββουλίδης, Χαϊδάς, Τζαρλελλας, Κούτρης (63′ Καλέμης), Ηλιόπουλος (63′ Μάζης), Νένδος, Μπίσκος.