Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ριζάς: “Η παραμονή του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου θεωρείται σχεδόν σίγουρη”

Published

on

Η νίκη κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου ήταν η 5η στα τελευταία οκτώ ματς για τον Ίάσονα Αγίου Φανουρίου που δίνει τη δική του μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ένας από τους πιο πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές για την ομάδα των δυτικών προαστίων ακούει στο όνομα Θοδωρής Ριζάς.

Ο ίδιος μιλώντας stoplekto.gr αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο είπε: “Η ομάδα ξεκίνησε δυνατά με ένα αήττητο 6 αγωνιστικών.Στην συνέχεια λόγω τραυματισμών κι αποχώρησης κάποιων παικτών η ομάδα έκανε κοιλιά κι στο τέλος του πρώτου γύρου βρισκόμασταν στην προτελευταία θέση κι όλοι μας θεωρούσαν τελειωμένους. Στον αρχές του δευτέρου γύρου η ομάδα συνέχισε τις κακες εμφανίσεις. Στον αγώνα ζωής ή θανάτου με τον Α.Ο Περιστερίου κι μετά από μια βαριά ήττα 0-3 όλοι μας θεωρούσαν σίγουρους για υποβιβασμό. Απο εκεί κι πέρα η ομάδα σε 8 αγώνες έκανε μόνο μια ήττα κι αυτή δύσκολα με τον Φωστήρα Αθηνών. Πλέον η παραμονή θεωρείται σχεδόν σίγουρη”.

Για τη συγκομιδή που θα δώσει την παραμονή στην ομάδα, ο Ριζάς είπε: “Για να είμαστε σωσμενοι μαθηματικά χρειαζόμαστε 2 βαθμούς στα 2 τελευταία παιχνίδια”.

Ερωτηθείς για το βαθμό δυσκολίας των δυο επόμενων αγώνα, ο νεαρός μπακ υπογράμμισε: “Παίζουμε με δύο ιστορικές ομάδες της Αθήνας οι οποίες όσο αδιάφορες βαθμολογικά κι αν είναι οι παίκτες τους θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν κι θα τα δώσουν όλα”.

Για τις προσωπικές φιλοδοξίες του ίδιου, είπε: “Στόχος μου από την αρχή της χρονιάς ήταν η καθιέρωση μου στην βασικά 11αδα κι η αξιόλογη πορεία της ομάδας. Ο στόχος μου για του χρόνου είναι να είμαι πάλι βασικός κι ευελπιστώ στο μέλλον να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο”.