Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Ρολάρει» το Καματερό του Αλεξόπουλου

Published

on

Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο το Καματερό επιβλήθηκε 4-0 της Ειρήνης Πετρούπολης εντός έδρας. Το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου στέλνει διαρκώς θετικά μηνύματα και παράλληλα ξεκαθαρίζει με την υπόθεση παραμονή. Πετυχαίνοντας την τρίτη σερί νίκη πέρασε στην έβδομη θέση έχοντας 32 βαθμούς έναντι των τεσσάρων πόντων της ουραγού Ειρήνης που πάλεψε το παιχνίδι.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 10′ ο γερόλυκος Σπυρόπουλος με έξοχη ατομική προσπάθεια και πλασέ, ενώ στο 35′ ο νεαρός Τσιργιώτης υποδέχθηκε την ασίστ του Τρακόση και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 74′ ο Σπυρόπουλος από εκτελεστής έγινε δημιουργός και τροφοδότησε τον Κοντόσταυλο που έγραψε από κοντά το 3-0. Το τελικό 4-0 σφράγισε ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, με συρτό σουτ από νέα σέντρα του Τρακόση. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, στο 80′ το φάουλ του Πουμπουρίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές: Φίτσας Β., Πατεράκης Ν., Κοκόρης Η.

Καματερό (Γιώργος Αλεξόπουλος): Ανδριόλας, Τρακόσης, Αρβανιτάκης (67′ Θεοδωρόπουλος), Μπούγιας, Τσιριγώτης, Καλογερόπουλος, Μποζάς, Τσιργιώτης (46′ Κοντόσταυλος), Αθανασόπουλος (63′ Βασιλείου), Σπυρόπουλος, Λέκκας.

Ειρήνη (Θανάσης Ψύλλιας): Παπαδόπουλος Γ., Μεμίσα (46′ Παρασκευόπουλος), Λαμπράκος Β., Μπίτζας, Ασφής, Πουμπουρίδης, Θώδας (85′ Χουτζιούμης), Κατσίπης, Σερέτης, Λαμπράκος Χ., Παπαδόπουλος Ι.