Connect with us

slideshow

Ροντέο στην Ελευσίνα έχασε 1-2 ο Αστέρας Μαγούλας

Με κόντρα την διαιτησία – Πέρασε στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός του Βόλου

Published

on

Με βασικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Σφακιανάκη απο την Αθήνα ο οποίος έκανε κατάχρηση της κίτρινης κάρτας 9 ενώ απέβαλε ενα παίκτη απο κάθε ομάδα και λίγο πριν το τέλος απέβαλε τον προπονητή του Αστέρα Αντώνη  Πριόνα ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε ολική ανατροπή επικράτησε του Αστέρα με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο εν λόγω ρέφερυ με τα σφαλτσοσφυρίγματά του προκάλεσε με τις αποφάσεις του τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο είχε τον έλεγχο του αγώνα

και έπαιξε στα ίσια τον αντίπαλό του και έχασε ευκαιρίες.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε ο Σούλης Παπαδόπουλος έριξε στον αγώνα τον Ογιαρμπίντε και Γόγολο που άλλαξν άρδην την εξέλιξη του αγώνα αλλά και με την βοήθεια του ρέφερυ κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Οι 600 περίπου φίλαθλοι των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο απογοητεύτηκαν απο τις αποφάσεις του άρχοντα της αναμέτρησης και δικαιολογημένα τα παράπονά τους στο τέλος του αγώνα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 13′ δυνατό σούτ του Χρυσάφη απέκρουσε ο Ρόκα. Στην συνέχεια 18′ ο Μπακαγιόκο απο εμφανή θέση οφσάιντ μπήκε στην μικρή περιοχή έδωσε την ασίστ στον Τσιάτσιο που σούταρε και ο Μπιμπίρης σαν απο μηχανής θεός απομάκρυνε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα δυνατό σούτ του Πετρόφ απέκρουσε ο Μητσέας. Στην συνέχεια 27′ δυνατό σούτ του Χρυσάφη έξω απο την περιοχή πέρασε ξυστά άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρόκα. Στο 31′ ο Κόλεφ έπαιξε το 1-2 με τον Παππά ο τελευταίος έστρωσε στον Μπακαγιόκο το σουτ απέκρουσε ο Μητσέας. Ενα λεπτό αργότερα σέντρα του Στρατομήτρου απο τα αριστερά ο Μπούγιας έπιασε την κεφαλιά σε κενή εστία άουτ. Στο 34′ δυνατό σούτ έξω απο την περιοχή του Πετρόφ έδιωξε σε κόρνερ ο Μητσέας. Στις καθυστερήσεις του Α’ ημιχρόνου ο Χρυσάφης έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Στρατομήτρος με σούτ έστειλε πρώτα την μπάλα να κτυπήσει στην αριστερή ρίζα της καθέτου δοκού και να καταλήξει στα δίκτυα του Ρόκα 1-0. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να φέρει το μάτς στα ίσια 1-1 με κεφαλιά του Παλαιολόγου ύστερα απο σέντρα του Παππά. Στην συνέχεια 66′ ο Μπακαγιόκο ύστερα απο μπαλιά του Ογιαρμπίντε με σούτ πέτυχε το 1-2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα κεφαλιά του Δημητριάδη κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Δόσης, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)ΚΙΤΡΙΝΕΣ:Κορνελάτος 12′ Καρράς 27′ Κουκάς 23′ Στρατομήτρος 25′ Πινδώνης 26′ Μαρίνου 28′ Ρόκα Πάλλας 90+2, Στουρνάρας 90+2.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:Κουκάς 56′ Πινδώνης 61′

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(Αντώνης Πριόνας): Μητσέας, Χρυσάφης, Μπιμπίρης, Στρατομήτρος(80’Παγώνης), Κουκάς, Ιατρού, Τριάντος, Κορνελάτος, Μπούγιας(76’Πάλλας), Μαρίνου(63′ Οικονομόπουλος), Δημητριάδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Ραπτοδήμος, Οικονομόπουλος, Παγώνης, Πέττας, Πάλλας, Μίτκας, Αλεξίου.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Σούλης Παπαδόπουλος): Ρόκα, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Γκοτοβός(46′ Ογιαρμπίντε), Καρράς, Πινδώνης, Πετρόφ(46’Γόγολος),Τσιάτσιος, Μπακαγιόκο, Παππάς, Κόλεφ(73′ Κοτζαθανάσης).

ΠΑΓΚΟΣ: Σταυράκης, Γόγολος, Γιένγκα, Ογιαρμπίντε, Γουσούλης, Μπόρας, Κοτζαθανάσης.

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply