Connect with us

slideshow

Ροντέο στη Χαραυγή- διακόπηκε το παιχνίδι

Αστυνομική προστασία ζήτησαν οι διαιτητές

Published

on

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας της Χαραυγής με τους Νέους Δραπετσώνας που διακόπηκε στο 22′.Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 1-0 με γκολ του Παναγιώτου στο 5′ , ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι της Χαραυγής στον βοηθό Βεκρή υποστηρίζοντας ότι υπήρχε οφσάιντ.

Δυο λεπτά αργότερα( 7′) οι φωνές συνεχίστηκαν όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Γεροπαναγιώτη από τον τερματοφύλακα Μανέα .

Στο 22′ αποβλήθηκε από τον πάγκο της Χαραυγής , ο αναπληρωματικός Σαπαλίδης για εξύβριση του Βοηθού Βεκρή. Αμέσως μετά και σύμφωνα με το φύλλο αγώνα τρεις παίκτες οι Βουλγαράκης, Αβανίδης, Γκουγκούδης αλλά και φίλαθλοι με κασκόλ της Χαραυγής προπηλάκισαν και επιτέθηκαν φραστικά στους Βεκρή και Τζιούβελη . Να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει το Φ. Α. ο διαιτητής είχε ζητήσει από τον φύλακα του γηπέδου να κλειδώσει την πόρτα που οδηγεί στα αποδυτήρια ,αλλά όπως διαπίστωσε κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Το διαιτητικό τρίο πήγε στα αποδυτήρια φοβούμενο για τη σωματική του ακεραιότητα, και κάλεσε αστυνομική δύναμη. Αμέσως έσπευσαν ο διοικητικός ηγέτης των Νέων Δραπετσώνας Βασίλης Ταουξής με την πρόεδρο του συλλόγου Ειρήνη Μαρούπα που ζητούσαν από τον διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι. Μετά από μιάμιση ώρα ( !!) κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας . Ο διαιτητής Τζιούβελης ρώτησε τον υπεύθυνο αν εγγυάται για την σωματική τους ακεραιότητα . Πήρε αρνητική απάντηση αφού δεν υπήρχε περίπτωση να έλθει μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη .Μετά από αυτό διέκοψε οριστικά το παιχνίδι .

 

Τον λόγο τώρα έχει πλέον η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΠ.

 

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης , Βουλγαράκης, Δούφας, Χατζηπaππάς , Περδίκης, Βασιλόπουλος Α., Αβανίδης , Σκαρτάδος, Γκουγκούδης Κυλίτσης Γεροπαναγιώτης

 

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μανέας , Λαόσογλου, Στεφανιδάκης, Φίτσο, Γιαννόπουλος,. Παπαδόπουλος, Χρούσης Ζωγραφάκης , Παναγιώτου Κωστάλας, Καπούς

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply