Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Ροπαλιά” Ασπροπύργου στον Ηρακλή Ελευσίνας

Published

on

Την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα επιβεβαίωσε η σημερινή εμφάνιση του Ασπροπύργου καθώς επιβλήθηκε εύκολα του Ηρακλή Ελευσίνας με 7-0 και διατήρησε την επαφή με την κορυφή και τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό, που σημειωτέον  υποδέχεται στην έδρα του την μεθεπόμενη αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πλασέ του Δηλαβέρη στο 23’ (1-0) και ένα λεπτό αργότερα ο Ρούσσος με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 27’ και πάλι ο Δηλαβέρης χρίστηκε σκόρερ όταν πλάσαρε για το (3-0), με τον Τούση στο 58’ να πραγματοποιεί το (4-0) και ο Δηλαβέρης στο 65’ να κάνει χατ-τρικ στο σημερινό παιχνίδι και με πλασέ εντός περιοχής να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο (5-0). Το τελικό 7-0 διαμόρφωσαν οι Κωνσταντινίδης στο 68’ με σουτ εκτός περιοχής και ο Μουστάκα που πλάσαρε για το (7-0) στο 89’

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώνστα στο 18’ και ο Ρούσσος στο 52’ σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Πεπονή.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας.

Ασπρόπυργος: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Κύργιας, Κρητικός, Ρούσσος(69′ Τόρρα), Κώνστας(59′ Τσιανάκας), Τούσης(59′ Μουστάκα), Δηλαβέρης,(69′ Φράγκος), Φλέγκας(59′ Ζιώβας), Φυσαράκης.

Ηρακλής Ελευσίνας: Πεπωνής, Μαρινόπουλος, Pupu, Πουρής(73′ Παπασταματίου), Μυλούλης(31′ λ.τρ. Ζαχαριάδης), Γκόρος, Τσακουρίδης(73′ Γιοβάνοβιτς), Zykai(72′ Mucaj), Παντελίδης(62′ Βόγγλης), Ζίου, Μαγγανάς.