Connect with us

8ος Όμιλος

“Ροσονέρι” ο Δημήτρης Γεωργίου

Published

on

“Βόμβα” μεγατόνων στο Κερατσίνι, καθώς ο σύλλογος πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή, ερχόμενος σε συμφωνία με τον χαρισματικό στράικερ Δημήτρη Γεωργίου. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι την αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω του covid εντυπωσίασε το πρώτο δίμηνο του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο Πειραιά, καθώς σε έξι ματς που αγωνίστηκε πέτυχε 12 γκολ, ενώ ο σύλλογος έκανε πορεία για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Η διοίκηση των “ροσονέρι” κινήθηκε άμεσα για την απόκτησή του και είναι σίγουρο ότι με την παρουσία του θα βοηθήσει τα μέγιστα το ιστορικό σωματείο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τη Γ’ Εθνικής.

Κατά το παρελθόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με εξίσου μεγάλη επιτυχία σε Περαμαϊκό, Προοδευτική, Ιωνικό, ΑΟ Καραβά, Ίκαρο Καλλιθέας, Άρη Πετρούπολης, ΑE Περάματος, ΑΟ Ζέας και ΑΟ Καστέλλας.

Η αλήθεια είναι το Κερατσίνι αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά ενισχυμένο, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει παίκτες όπως οι Λύγκος, Κάτσικιας, Κορνελάτος και με την προσθήκη και του Γεωργίου δημιουργείται ένα ρόστερ που συνδυάζει την ποιότητα με την εμπειρία.