Connect with us

5ος Όμιλος

Ρούβας – Ατρόμητος Πειραιά 1-0

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Ρούβας ο οποίος επιβλήθηκε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Ατρόμητου Πειραιά. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα αφού δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών μπροστά από την εστία του Ντούχετσεκ. Στο α’ μέρος η ομάδα της Γέργερης είχε την κατοχή, δημιούργησε της ευκαιρίες οι οποίες δε αξιοποιήθηκαν. Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 51′ χάρις σε γκολ του Φουκαράκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Ντούχετσεκ μετά το φάουλ του Αντωνάκη. Στο 62′ ο Φουκαράκης θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι του Ντουχετσεκ. Στο 75′ οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρουμπάκη από τον Γεωργαλή και παράλληλα την αποβολή του τελευταίου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παντελής όμως ο Ντούχετσεκ είπε όχι διατηρώντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 86 όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Τζιράκης. Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης με βοηθούς τους Βυζιργιανάκη (Ρεθύμνου) και Πάγκαλος (Λασιθίου)
ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης): Ντόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Κεφαλούκος, Πετράς, Αντωνάκης, Τζανάκης, Φουκαράκης (89′ Καλεμάκης), Κλωνάρης (55′ Βλάχος), Παντελής
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Ντούχετσεκ, Παπαδόπουλος (42′ Μυλωνάς), Γαβαλάς, Βασιλάκος, Γεωργαλής, Κρητικός, Στρατής (59′ Μανουλίδης), Λοϊζιδης, Δανάσης (75′ Στεφανής), Ευθυμιάδης, Κακαβάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply