Connect with us

5ος Όμιλος

Ρούβας – Πανελευσινιακός 0-0

Published

on

Τον πρώτο του βαθμό στην Γ’ Εθνική πήρε ο Ρούβας καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Πανελευσινιακό στην πρεμιέρα της αγωνιστικής σεζόν. Ο Ρούβας είχε καλή εικόνα και πίεσε τους φιλοξενούμενους όμως ο Πανελευσινιακός είχε την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Ανυφαντάκης γύρισε λανθασμένα στον Ντόμπο, ο Πλάτανος σούταρε, ο τερματοφύλακας του Ρούβα απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αμπτίλ Ραχίμ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Ωστόσο, η ομάδα της Γέργερης απείλησε με τον Πετρά, τον Κεφαλούκο και τον Παντελή όμως οι προσπάθειές τους δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Λίγο πριν την εκπνοή του ματς, ο Ανυφαντάκης και ο Κρολ αποβλήθηκαν από το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη λόγω αψυμαχίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΡΟΥΒΑΣ: Ντόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης, Αργυράκης, Ανυφαντάκης, Κεφαλούκος,  Πετράς, Φουκαράκης, Παντελής, Τζανάκης, Αντωνάκης (78′ Τσιτλακίδης)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Γκονσάλβες, Κουσκουνάς (78′ Μακρίδης), Ρούσεφ, Αμπτίλ Ραχίμ (92′ Κρολ)

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ: 

5′ Ο Πετράς επιχείρησε πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

20‘ Ο Πλάτανος εκτέλεσε φάουλ για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής του Ρούβα και έπειτα από λανθασμένο γύρισμα του Ανυφαντάκη ο Πλάτανος επιχείρησε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Ντόμπος και στην επαναφορά ο Αμπτίλ Ραχίλ σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό!

24′ Ο Πετράς επιχείρησε σέντρα από αριστερά, ο Κεφαλούκος από πολύ κοντά δεν κατάφερε να βρει στόχο με το κεφάλι.

34′ Σουτ του ΠΑντελή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ

39′ Λανθασμένη εκτίμηση του Ανυφαντάκη, ο Μιχελής μπήκε στη φάση και ο Ντόπμος πρόλαβε έγκαιρα να διώξει πριν προλάβει ο παίκτης των φιλοξενουμένων να δημιλυργήσει πρόβλημα στα καρέ του

43′ Σουτ του Ρουμπάκη έξω από την μεγάλη περιοχή, άουτ

66′ Ο Ανυφαντάκης εκτελεί φάουλ, η μπάλα σταματάει στα σώματα και ο Παντελής στην επαναφορά σουτάρει και στέλνει τη μπάλα άουτ

93′ Ο Ανυφαντάκης αλλά και ο Κρολ αποβάλλονται με απευιείας κόκκινη κάρτα απο το παιχνίδι λόγω μιας αψυμαχίας που υπήρξε μεταξύ τους.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply