Connect with us

5ος Όμιλος

Ρούβας – Προοδευτική 4-1

Published

on

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη ο Ρούβας επιβλήθηκε με 4-1 της Προοδευτικής και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έκταση του σκορ αδικεί σε μεγάλο βαθμό την εικόνα των ”βυσσινί” οι οποίοι παρουσιάστηκαν αξιόμαχοι στο γήπεδο παρά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το ιστορικό σωματείο. Υπό την παρουσία 17 φιλάθλων του ιστορικού συλλόγου του Πειραιά που βρέθηκαν στην Γέργερη για να στηρίξουν την ομάδα τους, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Αντωνάκη. Λίγο πριν την εκπνοή, η ”Προο” έφερε το ματς στα ίσια χάρις σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αλεξίου, Στην επανάληψη, οι Μεσσαρίτες ανέβηκαν και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 60′ με τον Φουκαράκη. Στο 75′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παντελή το οποίο αξιοποίησε ο Ρουμπάκης γράφοντας το 3-1, ενώ το τελικό αποτέλεσμα σημείωσε στο 80′ ο Αντωνάκης

ΡΟΥΒΑΣ (Αντώνης Καλογεράκης) Ντόμπος, Αργυράκης, Καλεμάκης, Νταβιγλάκης, Ρουμπάκης, Τζανάκης (85′ Ανδρουλάκης) , Κεφαλούκος, Κλωναράκης, Πατελής, Αντωνάκης (80′ Συντιχάκης), Φουκαράκης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιιάννης Γρίβας) Μπαντίκος, Βούζας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλόποδας, Τούρλος, Μπούμπας, Κολιούσης (72′ Κατσίβελας), Μάμαλος, Κοξαράκης, Αλεξίου, Ποτουρίδης (62′ Κουβάτσος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply