Connect with us

slideshow

Ρούβας: Φιλική ήττα 1-0 με ΟΦΗ

Καλογεράκης: Κάθε αρχή και δύσκολη

Published

on

Την ήττα με 1-0 έχοντας όμως αρκετά καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, γνώρισε ο Ρούβας από τον ΟΦΗ, στο πρώτο του φιλικό για τη φετινή προετοιμασία. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο Θ.Βαρδινογιάννης το απόγευμα της Τετάρτης 7/8. Ταυτόχρονα, οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό όπως και οι δοκιμές παικτών. Ο προπονητής του Ρούβα, Αντώνης Καλογεράκης μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, καθώς και για τον μετέπειτα σχεδιασμό.

 Kalogerakis

“Κάθε αρχή και δύσκολη. Ξεκινήσαμε λέγοντας ότι θα θέσουμε στόχους πρωταγωνιστικούς. Δυστυχώς έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα και χωρίς να γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε και σε ποιόν όμιλο –κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για το αν θα εξακολουθήσουμε να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους- έχουμε μείνει λίγο πίσω. Δοκιμάζουμε αυτή την περίοδο 4-5 παιδιά. Επί της ουσίας το ρόστερ μας είναι 17 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 7 μεταγραφές ακόμη για να έχουμε το απαιτούμενο δυναμικό.

 

Μένει να κριθεί αν θα αποκτηθούν ακόμη 7 παίκτες για να πρωταγωνιστήσουμε ή παίρνοντας κάποιους –ας πούμε- πιο οικονομικούς παίκτες και φτιάχνοντας μια ομάδα με στόχο την πεντάδα. Είναι λογικό και για τους ανθρώπους που βάζουν τα χρήματα, να περιμένουμε τις εξελίξεις για να μη σπαταληθούν χρήματα.

 

Καλό θα ήταν -αφού βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα κι έπειτα από τις ημέρες αποκατάστασης, ξεκινούμε ουσιαστικά το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας-θα ήθελα να είμαστε ήδη έτοιμοι. Όμως επειδή παίζονται πολλά λεφτά, έχω συναινέσει κι έχω δείξει κατανόηση στη θέση του προέδρου, στο να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας που οδηγεί στο Δεκαπενταύγουστο, θα έχουν γίνει τρεις πολύ καλές κινήσεις, ώστε να φθάσουμε στους 18-19 παίκτες. Από εκεί και πέρα είπαμε να περιμένουμε ως τις 2 του Σεπτέμβρη ως καταληκτική ημερομηνία, για το ποιοι θα είναι οι όμιλοι και ποιοι οι αντίπαλοί μας. Τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε και τις τελικές μας κινήσεις με ακόμη 3 αποκτήσεις παικτών.”

foto: prismasport.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply