Connect with us

8ος Όμιλος

Ρούσσος: “Συνεχίζουμε ενωμένοι”

Published

on

Μέσω δήλωσης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας, ο αντιπρόεδρος του Άγιου Ιερόθεου, Βαγγέλης Ρούσσος, βγήκε μπροστά και ύψωσε ασπίδα προστασίας στην ομάδα του στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση.

Ουσιαστικά, ο ίδιος τόνισε ότι δεν θα γινει καμία μετακίνηση προσώπου σε έτερη ομάδα από τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα, δείχνοντας ότι πιστεύει στις ικανότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, δήλωσε ότι υπάρχει πλάνο το οποίο θα πρέπει να εκπονηθεί μέχρι τέλους.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε χαράξει μια πορεία και με αυτή θα πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν και φέτος. Το πλάνο έχει αποσαφηνιστεί πλήρως και δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από αυτό. Ενημερώνουμε ότι η ομάδα δεν θα προβεί σε καμία αλλαγή σε πρόσωπα από το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι το τέλος της σεζόν και όλοι μαζί: διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Το καλοκαίρι έγιναν λάθη απ’ όλους μας, τα οποία αναγνωρίζουμε όμως οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά προκειμένου ο Άγιος Ιερόθεος να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του. Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αλλά και όσα χρειάζονται για να πετύχουμε. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν το βάζουμε κάτω”.