Connect with us

6ος Όμιλος

Ρόδος – Θα πάρουμε το πρωτάθλημα και στην Football League!

Published

on

Η Ρόδος απάντησε στο δημοσίευμα του 12sports, που αναφερόταν στις αλλαγές ημερομηνιών στη Γ’ Εθνική λόγω της διακοπής, τονίζοντας ότι θα πάρει το πρωτάθλημα και στη Football League!

Η Ρόδος απάντησε στο σημερινό δημοσίευμα του 12sports, σχετικά τις αλλαγές στις ημερομηνίες που θα επέλθουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ιδού, η ανακοίνωση: ”Μετά από σημερινό δημοσίευμα η διοίκηση της Ρόδου ξεκαθαρίζει πως η ομάδα είναι τόσο δυνατή, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο είναι τόσο σίγουροι και γι αυτό με υπομονή περιμένουν τις εξελίξεις – αφού η υγεία όλων προέχει! Ούτε σε …αναμμένα ούτε σε σβηστά κάρβουνα κάθεται η Ρόδος. Οι άσχετες κρίσεις δεν την αγγίζουν. Όποιος δεν έχει καταλάβει τι έγινε και τι γίνεται φέτος στη Ρόδο, μάλλον βρίσκεται …καθισμένος σε αναμμένα κάρβουνα! Είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε για να πάρουμε και το επόμενο πρωτάθλημα στην επόμενη κατηγορία”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ 12SPORTS (Σε ”αναμμένα κάρβουνα” η Ρόδος)

12SPORTS: Προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης εκ μέρους του Α.Σ. Ρόδος, ακόμη δεν έχει καταλάβει τη σημασία των λέξεων ”αναμμένα κάρβουνα” (σε εισαγωγικά). Χωρίς εισαγωγικά, προφανώς θα έπρεπε η ομάδα να είναι σε γνωστή ψησταριά της Ρόδου που φέρει την ίδια ονομασία. Η ελληνική γλώσσα ευτυχώς είναι αρκετά πλούσια και παράλληλα δυσνόητη για ορισμένους. Εννοείται ότι στηρίζουμε την προσπάθεια της Ρόδου όχι μόνο να ανέβει στη Football League αλλά τα επόμενα χρόνια, να πάει και στη Super League. Είμαστε Ρόδος, είμαστε Διαγόρας, είμαστε Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, στηρίζουμε όλες τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στις εθνικές κατηγορίες. Ελπίζουμε έστω και τώρα ο συντάκτης του κειμένου να κατάλαβε τη σημασία των λέξεων ”αναμμένα κάρβουνα” αλλά και το τι ακριβώς εννοεί το… ευκολονόητο κείμενο. Ποτέ δεν είναι αργά…

Μάκης Δούβαλης