Connect with us

6ος Όμιλος

Ρόδος – Κιθαιρών Καπαρελλίου 1-0

Published

on

Κρατάει τη νίκη και συνεχίζει… Η Ρόδος δεν ήταν καλή, δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά κέρδισε με 1-0 τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς τον τίτλο. Οι «πράσινοι» ζορίστηκαν αρκετά στο σημερινό ματς της 16ης αγωνιστικής και το μόνο που κρατούν είναι το «τρίποντο» της νίκης, με το οποίο προελαύνουν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 8ο λεπτό ο Παπαδόπουλος. Από κει και πέρα και οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, ωστόσο το «φτωχό» 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Ρόδο να προσθέτει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό της.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
8ο: Στην πρώτη φάση του αγώνα η Ρόδος πέτυχε γκολ. Ο Μπουντόπουλος με τον Παπαδόπουλο συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με προβολή από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0 για τα «ελάφια».
20ο: Ωραία κάθετη πάα του Βουργουτζή στον Μπουντόπουλο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γερογιάννη.
30ο: Μεγάλη ευκαιρία για τη Ρόδο… Ο Μπουντόπουλος με τακουνάκι έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γιόνδη, ο οποίος ο Γερογιάννης κράτησε ζωντανό τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.
39ο: Μεγάλη ευκαιρία για τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, όμως το σουτ του Δαδάκου βρήκε στα πόδια του Κανταρτζή.
63ο: Νέα τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους… Σύγχυση στην άμυνα της Ρόδου, ο Κανταρτζής απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Τσέλλου.
70ο: Νέα κλασική ευκαιρία για τον Κιθαιρώνα… Ο Πατσδίλης σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα
84ο: Ο Μπίσσα προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μπίσσα, όμως ο Ευθυμίου απομάκρυνε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.

ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής (68’ Νικολόπουλος), Σούλης, Γκίνης, Βουργουτζής, Χατζησάββας (60’ Μπίσσα), Παπαδόπουλος (72’ Σουλάι), Γιόνδης, Μπουντόπουλος (90’ Παπαθανασίου)

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Γερογιάννης Χ., Νικολακόπουλος, Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Αποστολόπουλος (85’ Μπόβαλης), Δαδάκος (75’ Σκουρτανιώτης), Πατσίλης, Παπαευθυμίου.

12sports.gr