Connect with us

Γ Εθνική

Ρόδος – Μαρκό 4-3

Published

on

Η Ρόδος ήταν τελικά η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με το Μαρκό καθώς επικράτησε με 4-3 και πήρε βαθμολογικό (+7 πόντους) αλλά και ψυχολογικό προβάδισμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Το ματς ήταν  συναρπαστικό, από δυο σπουδαία συγκροτήματα με έξη τέρματα στο πρώτο μέρος… αλλά και τις άμυνες των δυο αντιπάλων πέραν του δέοντος χαλαρές.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου προηγήθηκε στο 3όταν  από σέντρα του Ατματζίδη ο Χίσο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1)

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν να αιφνιδιάζονται και στο 7’ ισοφάρισαν σε 1-1  με πλασέ του Μπουντόπουλου .

Στο 15’ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε απευθείας κόρνερ  με τον Μπαλασάκη να διώχνει την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα σε νέο κόρνερ για τους Ροδίτες ο Μπουντόπουλος με το κεφάλι δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του πραγματοποιώντας το 2-1.

Στο 19’ η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου που έδειχνε να έχει το πάνω χέρι στο ματς σημειώνει και τρίτο τέρμα όταν ο Ραχήμ μπήκε από τα πλάγια έστρωσε στον Βουργουντζή, ο οποίος πλάσαρε για το 3-1

Στο 21’  ομάδα της Ρόδου «φωνάζει» για πέναλτι σε ανατροπή του Δελαπόρτα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι

Στο 38’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν μετά από κόρνερ του Ατματζίδη στο δεύτερο δοκάρι ο Αλεξίου έκανε την κεφαλιά πάσα στον Γκεμίση, όπου από κοντά με πλασέ έκανε το 3-2

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Αλεξίου έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού της Ρόδου, στρώθηκε στον Σάμιο που πλάσαρε για το 3-3.

Στο δεύτερο μέρος οι Ροδίτες βγήκαν αποφασισμένοι για το τρίποντο και στο 70’ σκόραραν για το 4-3 με  Χατζησάββα που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής ήταν ο Βουρνέλης με βοηθούς τους Φράγιο και Χατζηβασιλείου.

 

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Τζήμας, Σταυλάς(54’ Μπίσα), Νικολόπουλος(62’λ.τρ , Κανταρτζής, Σούλης, Μισέλ, Βουργουντζής(25’λ.τρ Παπαθανασίου), Ραχή, Χατζησάββας, Δελαπόρτας, Μπουντόπουλος(67’Σουλάϊ)

ΜΑΡΚΟ (Δημήτρης Παπασπύρος): Μπαλασάκης, Σόφης, Μανωλιάς Γ., Κορομηλάς, Τσακίρης(80’Μασκλαβάνος), Αλεξίου, Γκεμίσης(87’ Μανωλιάς Χ.), Θέος(72’ Πινέιρο), Σάμιος, Χίσο, Ατματζίδης