Connect with us

6ος Όμιλος

Ρόδος – Παλληνιακός 2-0

Published

on

Σπουδαία νίκη για την Ρόδο που χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης επικράτησε με 2-0 του μαχητικού Παλληνιακού που έχει παράπονα από την διαιτησία.

Η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μπήκε δυνατά στο ματς και στο παιχνίδι και στο 9’ ο  Μπαμίχα έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τζήμας απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί.

Στο 31’ Μετά από λάθος απομάκρυνση του Τσάκαλου, ο Χατζησάββας πήρε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το σουτ, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απομάκρυνε με δυσκολία.

Ο Γιόνδης στο 61’ μπήκε στην περιοχή, στην προσπάθεια του να εκτελέσει τον Τσάκαλο, ο  Κολοτούρος τον μάρκαρε άτσαλα με τον κ. Μιχούλια να καταλογίζει  πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε εύστοχα ο Μισέλ ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Για την φάση του πέναλτι διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε παράβαση.

Στο 70’ σέντρα του Τρυφιάτη, ο Κυριόπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον  Τζήμα να πραγματοποιεί κακή έξοδο αλλά δεν κατάφερε  να βρει εστία.

Στο 79’ μετά από απομάκρυνση, η μπάλα έφτασε στον Μπουντόπουλο,  με εξαιρετική ενέργεια  απέφυγε τον Ματζώρο και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0

Διαιτητής ήταν ο Mιχούλιας με βοηθούς τους Κουρμαδιά και Ναζιρόπουλο

 

AΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Τζήμας, Παπαθανασίου(46’ Γιόνδης), Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σούλης(85’ Αγγελίδης), Μισέλ, Τριχάκης(72’ Σουλάι), Βουγουρτζής, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας, Μπίσα(83’ Σταυλάς)

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Τσάκαλος, Λάζαρης(83’ Κάραβος), Τρυφιάτης, Ματζώρος, Κολοτούρος, Σπίνος, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος, Κοβάνης, Μπαμίχα(58’ Δρόσης).