Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ρόππας: ‘Όποιος το έβαζε, θα κέρδιζε’

Published

on

Εδώ και ενάμιση μήνα το Χαλάνδρι παλεύει να λύσει τα αγωνιστικά του προβλήματα με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς. Παρόλα αυτά, οι πράσινοι έπαιξαν αρκετά καλά και διεκδίκησαν τη νίκη κόντρα στην Αγία Ελεούσα. Η ομάδα του Ρόππα προηγήθηκε με πέναλτι του Καρακάση αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1 και έχασε έτσι πολύτιμο έδαφος για τη κορυφή.

Ο κόουτς των πρασίνων, Ηρακλής Ρόππας, μίλησε Stoplekto για την έκβαση του αγώνα αλλά και τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Ήταν ένα καλό παιχνίδι στο οποίο όποιος έβαζε το γκολ, στο τέλος θα κέρδιζε. Προηγηθήκαμε, μας ισοφάρισαν με ένα πέναλτι το οποίο έψαχναν οι αντίπαλοι και χάσαμε με ένα γκολ σε μια φάση όπου είχαμε τρεις ευκαιρίες για να διώξουμε την μπάλα. Χρειαζόμαστε προσθήκες σε όλες τις γραμμές γιατί έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη μας συνέχεια. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να βγάλουμε παίκτες οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια σε υψηλό επίπεδο με αφετηρία την ομάδα μας.”  

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply