Connect with us

stoplekto

Σάμος 2016, 2.274,60 ευρώ για έναν αγώνα ποδοσφαίρου

Published

on

Έγινε και αυτό στην οικονομική δυσχέρεια που ζούμε, σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική το εξοδολόγιο διαιτησίας έφτασε στο ποσό των 2.274,60€ . Η ΕΠΟ με την στάση της αυτή ουσιαστικά, οδηγεί τα ποδοσφαιρικά σωματεία των νησιών σε αφανισμό.

Όπως αποκαλύπτει το SamoSport το εξοδολόγιο διαιτησίας του αγώνα ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Κοντακαϊκων – ΑΟ Ζευγολατιού , έφτασε στις 2.274,60€ , ποσό απαγορευτικό για τις ομάδες των ερασιτεχνικών κατηγοριών . Στον συγκεκριμένο αγώνα η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ όρισε διαιτητή από την Αργολίδα με αποτέλεσμα το εξοδολόγιο να εκτοξευτεί στο παραπάνω ποσό, ενώ στον προηγούμενο αγώνα που οι διαιτητές είχαν οριστεί από τον Πειραιά ήταν κατά 671, 80€ λιγότερο. Να σημειώσουμε ότι με αυτό το ποσό των 671, 80€ η ομάδα της Σάμου πλήρωσε όλες τις διαιτησίες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σάμου . Καλό θα είναι αν θέλουμε να υπάρχει ποδόσφαιρο και στα νησιά μας η ΕΠΟ να σκύψει και να δει το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει , αφού δεν μπορεί να προσφέρει κάποια οικονομική ενίσχυση, τουλάχιστον ας διευκολύνει τις ομάδες με το να ορίζει διαιτητές και παρατηρητές από κοντινές ΕΠΣ .
Υ.Γ Οι αμοιβές των διαιτητών και του παρατηρητή κυμαίνεται στα 300 € τα υπόλοιπα είναι έξοδα για μετακινήσεις, διανυκτερεύσεις , ταξί, διόδια και πάρκιν αεροδρομίου .
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πηγή: samoSport

samos exodologio diaititon