Connect with us

Γ Εθνική

Σάντα από τα παλιά, 3-2 εκτός την Επισκοπή

Published

on

Σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη, η Αγία Παρασκευή πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Επισκοπής με 3-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα η Αγία Παρασκευή άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό.  Ο Καραγιάννης έπιασε δυνατο σουτ μεσα απο την περιοχη, η μπαλα κοντραρε σε σωμα αμυνομενου και με τη βοήθεια της τύχης κατεληξε στα διχτυα. Στο 19′ απο το κόρνερ του Λιμα, ο Κίτος έπιασε την κεφαλια με τη μπαλα να περναει λόγο άουτ Έξι λεπτά μετά το διαγωνιο σουτ του Καμερον αποκρουστηκε απο τον Αραμπατζη και το οριζόντιο δοκαρι, με την Επισκοπή να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική μετά το γκολ που δέχτηκε.

Η Αγία Παρασκευή βρήκε και δεύτερο γκολ μετά από σέντρα του Στυλιανόπουλου, με τον Μίχο να κάνει την προβολή που χτύπησε πάνω στον Μέτα και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαγκιόζη, σε ακόμα μία άτυχη στιγμή. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ρεθύμνου δεν τα έβαλε κάτω και συνέχισε την προσπάθεια. Ο Κάμερον ξαναέβαλε την Επισκοπή στο παιχνίδι, καθώς μετά από ωραία περιστροφή σούταρε εύστοχα για το 1-2 στο 72΄.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης με τον Δωματά να δέχεται την ωραία μπαλιά του Κάμερον στο 84′ και με το «μυτάκι» να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2-2. Και πάνω που φαινόταν πως η Επισκοπή είχε το μομέντουμ, επιστρέφοντας στο παιχνίδι, για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, ήρθε το γκολ -μαχαιριά του Στυλιανόπουλου στο 92’να υποχρεώσει την ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη στην πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν με έναν πικρό τρόπο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Γιαγκιόζης, Χάιδος (60′ Δημητρακούδης), Μίχος, Κίτος (67′ Λέκα), Δωματάς, Κοναγκάγια, Λίμα, Τζωρτζινάκης (60′ Πάτας), Μέτα, Κεφαλάς, Κάμερον
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Αυλωνίτης, Κοντοές, Κόρτσταμ, Στυλιανόπουλος, Καραγιάννης, Κατίδης (51′ Μυτάκης), Δημητρίου, Δακτυλίδης (74′ Μούζος), Μπάκος (77′ Πρίφτι)

ΠΗΓΗ: Grandsport