Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

”Σάντα” για… μεγάλα πράγματα!

Η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς συνέτριψε εκτός έδρας με 4-0 τα Σούρμενα

Published

on

Σαν… σίφουνας πέρασε η Αγία Παρασκευή από το Ελληνικό, καθώς επικράτησε με το εκκωφαντικό 4-0 των Σουρμένων. Το συγκρότημα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς μετά την τεσσάρα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στα Μελίσσια, έδειξε τις άγριες… διαθέσεις του και στο παιχνίδι με τους ”ερυθρόλευκους”. Οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο από το α’ μέρος, δεδομένου ότι με τη λήξη του το σκορ βρισκόταν ήδη στο 3-0!.Με τη συμπλήρωση 10′ στην αναμέτρηση ο Λαμπρινάκος με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0. Στο 14′ ο Κωνσταντίνου με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ”Σάντα”, με τον Ετόκα στο 34′ να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 86′ ο Ζυγούρης. Μάλιστα η ομάδα των βορείων προαστίων θα μπορούσε να είχε σημειώσε και τέταρτο τέρματα στο 88′, όμως ο Όσμελαντ είδε το φάουλ που εκτέλεσε να σταματάσει στο δοκαρί της εστάις του Λύρου. Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Τσιλιπάνο.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Λύρος, Μετλίου, Αναστασίου, Αργάνης, Κουστουμπέκης, Δημογιάννης, Μπουγατσίας, Θεοδώρου (75′ Ρουμπής), Μπουγιούκος (85′ Ροδόπουλος), Μακρίδης (46′ Ντακογιαννόπουλος), Λεβέντης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Περτσάς, Τζίτζης, Γλυκός (46′ Γαρουνιατης), Μεϊμάρογλου (85′ Μιχαηλίδης), Κωνσταντίνου, Λαμπρινάκος, Ετόκα, Καράτζαλος, Τσοχαντάρης (60′ Λαγός), Ζιγούρης, Όσμεραλντ.

 Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply