Στο πλαίσιο της αναδημιουργίας της πρώτης ομάδας, με στόχο την προώθηση παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, απόφαση της διοίκησης είναι να δώσει τα ηνία σε δύο δικά της παιδιά. Προπονητής για τη νέα σεζόν θα είναι ο Βαγγέλης Σάπκας, ο οποίος ανέλαβε στο τέλος του περυσινού πρωταθλήματος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή και στου οποίου το πρόσωπο και τις δυνατότητες τρέφουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη.

Ο Βαγγέλης Σάπκας, είναι κάτοχος UEFA B’ και έχει συνδέσει την παρουσία του με τη Δάφνη. Έχει περάσει από όλα τα στάδια, ξεκινώντας από μικρός ως παίκτης, στη συνέχεια ως προπονητής στα τμήματα υποδομής και έχει υπηρετήσει την ανδρική ομάδα ως πρώτος προπονητής και ως βοηθός. Τώρα καλείται να οδηγήσει την πρώτη ομάδα στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της.

Στο πλευρό του, ως άμεσος συνεργάτης, θα είναι ο Στέφανος Γαγάνης, ο οποίος έχει επίσης συνδυάσει μέρος της καριέρας του ως τερματοφύλακας και ως προπονητής με τη Δάφνη Π.Φαλήρου.

Είναι κάτοχος UEFA B’, και έχει διατελέσει προπονητής τερματοφυλάκων στην μικτή Νέων της ΕΠΣΑ, καθώς και βοηθός προπονητή στον Φωστήρα Ηλιούπολης, όπου επίσης έχει αγωνιστεί.

Η οικογένεια της Δάφνης Π.Φαλήρου, τούς εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο τους