Connect with us

slideshow

Σάσσαλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Published

on

Την ευθύνη για την ήττα που γνώρισε ο Ιάσονας την Κυριακή από το Αιγάλεω ανέλαβε ο τεχνικός του συλλόγου από τον Άγιο Φανούριο, Σάκης Σάσσαλος. Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε χαρακτήρισε τον εαυτό του ως κύριο υπεύθυνο για το ατυχές αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα τόνισε πως αυτή η ήττα θα επιδράσει θετικά στον σύλλογο. Αρχικά, ο Σάκης Σάσσαλος τόνισε: Η έκταση που πήρε το σκορ δεν μας δίνει το δικαίωμα να ψάξουμε δικαιολογίες. Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω και τον αντίπαλο προπονητή. Κυρίως υπεύθυνος για την ήττα της ομάδας είμαι αποκλειστικά εγώ. Από εδώ και πέρα, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να καταλάβουν τα παιδιά τι εστί Δ’ Εθνική, διότι η κατηγορία είναι για ορισμένους ποδοσφαιριστές πρωτόγνωρη». Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: « Πιστεύω πολλοί στις δυνατότητες των παικτών μου αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή θα πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από τις 6 Αυγούστου. Πρέπει να διδαχθούμε από το παιχνίδι της Κυριακής και να φροντίσουμε να μην επαναλάβουμε τα λάθη που έγιναν».

”Ήττα στο κατάλληλο σημείο”

Στον επίλογο του, ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε: «Είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει και πιστεύω ότι η ήττα αυτή ήρθε στο κατάλληλο χρονικά σημείο για να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας για την στήριξη που μας παρείχαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Υπόσχομαι ότι στην πορεία θα τους αποζημιώσουμε με πολύ καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα».

Τέλος, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας των δυτικών προαστίων για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟ Ρουφ. Το τεχνικό επιτελείο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σγούρου που ξεπέρασε τον τραυματισμού του, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Κούρο που παραμένει στα πιτς.

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply