Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σάσσαλος: ‘Σημαντική νίκη για εμάς’

Published

on

Την Τετάρτη ο Όμιλος Περιστερίου επικράτησε με 1-0 του Χαϊδαρίου, εκτροχιάζοντας τους κυανέρυθρους από την διεκδίκηση του τίτλου και δίνοντας παράλληλα συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ο προπονητής των ”ροσσονέρι”, Σάκης Σάσσαλος, βλέπει με ικανοποίηση την ομάδα του να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και μετά τη νέα επικράτηση, μίλησε αποκλειστικά Stoplekto.gr.

Αναλυτικά δήλωσε: ”Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες μου και την πολύ καλή προσπάθεια τους. Ήμασταν καλύτεροι στο παιχνίδι, κάναμε φάσεις αλλά το Χαϊδάρι έχασε καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Διαμάντη και τον Καρώνα. Επίσης, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά γιατί κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά την μεγάλη σε έκταση νίκη με την Ηλιούπολη. Τους είπα ότι πρέπει να το ξεχάσουν το 4-1 γιατί το σημερινό παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό και δεν πρέπει να την πατήσουν. Τελικά όλα πήγαν καλά. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι και εύχομαι καλή συνέχεια στο Χαϊδάρι.”

Η Περιστεριώτικη ομάδα έχει δύσκολη έξοδο στο Καματερό με την τοπική ομάδα αύριο (13/12) στις 15:00 και ευελπιστεί να διευρύνει το σερί νικών της στις πέντε. Τέλος, το απουσιολόγιο θα είναι κενό για τον κ. Σάσσαλο.

Photo: Sportifico.gt 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply