Connect with us

6ος Όμιλος

Σάσσαλος στον Ακράτητο

Published

on

Ο Σάκης Σάσσαλος θα είναι το πρόσωπο με το οποίο θα πορευτεί ο Ακράτητος στην Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος κόουτς που έχει θητεύσει σε πάγκους αρκετών ομάδων τα βρήκε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο Σάσσαλος που έχει περάσει από Περιστέρι, Ιάσονα κατακτώντας πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΑ και από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών, θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του το σύλλογο.

Μάλιστα στην τοποθέτηση του τόνισε

στη συνέχεια της συνάντησής μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που διαθέσατε και για τις πληροφορίες που μου δώσατε σχετικά με το club Ακράτητος. Θα προσπαθήσω να δικαιώσω και να υλοποιήσω το όραμά σας για να γίνει ο Ακράτητος μεγάλος όπως αρμόζει η ιστορία του οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα αξιόπιστη ανταγωνιστική και να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με γνώμονα να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του για εμάς ο κόσμος της ομάδας θα είναι αυτός που θα μας δίνει ώθηση για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα τον θέλαμε δίπλα μας να στηρίξει την προσπάθεια κάθε τέρμα μπορεί να είναι και μία νέα αφετηρία για ένα νέο ακόμα πιο δημιουργικό μονοπάτι Με εκτίμηση προπονητής ποδοσφαίρου»