Connect with us

stoplekto

” Σέρβις στη μηχανή του” ο Παναργειακός

Ανακοίνωσε χορηγό ΙΚΤΕΟ

Published

on

H διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΑΕ , μέλος του δικτύου ΙΚΤΕΟ AUTOVISION.

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΑΕ θα είναι ο κύριος χορηγός των ομάδων νέων και ανδρών του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Το ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, μέλος του μεγαλύτερου πανελλαδικά δικτύου ΙΚΤΕΟ της AUTOVISION, στηρίζει τον αθλητισμό και την νεολαία αναλαμβάνοντας την χορηγία της Ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναργειακού.

Με την πολυετή του παρουσία στην περιοχή το ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ στα Κιόσκια Νέας Κίου συμβάλλει στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των πολιτών, των επαγγελματιών οδηγών και των δικυκλιστών.

Στο ΙΚΤΕΟ ελέγχονται όλες οι κατηγορίες οχημάτων επιβατικά, ταξί, δίκυκλα και φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.

Στο πλαίσιο των ειδικών ελέγχων διενεργούνται έλεγχοι ADR – ATP και έλεγχοι εγκατάστασης υγραεριοκίνησης.

Στο ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ της AUTOVISION oι πολίτες εξυπηρετούνται άμεσα με ή χωρίς ραντεβού καθημερινά έως αργά το απόγευμα και το Σάββατο και ενημερώνονται έγκαιρα για τις προθεσμίες έλεγχου προς αποφυγή προστίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και για προγραμματισμό ραντεβού καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο του ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ της AUTOVISION στο τηλέφωνο 2752 0 99400.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΑΕ και προσωπικά τον κ. Τσαϊρη Περίανδρο για την ευγενική χορηγία και ευελπιστούμε να συνδεθεί το όνομα της εταιρείας με μια επιτυχημένη χρονιά για τον σύλλογό μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply