Connect with us

stoplekto

Σήμερα το μεγάλο μνημόσυνο στη Νεάπολη

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί σήμερα  στις  17.30 στο  γήπεδο Νεάπολης το μεγάλο μνημόσυνο ποδοσφαιριστών που  έχουν  φύγει από τη ζωή.

Θα τιμηθεί η μνήμη του Λάκη Γκλέζου και του Μιχάλη Κρητικόπουλου του Ολυμπιακού , του Στέλιου Τουρκομένη του Εθνικού , του Μιχάλη Χιόνη και  του Σάββα Γρηγοριάδη του Ιωνικού, του Βασίλη Μαρίνου του Αργοναύτη,  του Πέτρου Ζεβερέλη του Ηρακλή Νικαίας, του Οδυσσέα Πασσαλή του Βύζαντα Μεγάρων, του Αλέξη Κωνσταντάρα και του Κώστα Καρασμάνογλου του Αιγάλεω, των Βαγγέλη Λαγού , Μιχάλη Ανδρεάκου και Γιώργου Ποπόρου από το Κερατσίνι, του Βασίλη Φύσσα από τον ΑΟΑΔ   καθώς και του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Άγγελου Κουρή , που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Παράλληλα θα τιμηθεί η μνήμη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη 23 ετών και Γιώργου Σκυλογιάννη 22 ετών που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος στην περιοχή του  Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011….

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση  και θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Νίκαιας κ.κ. Αλέξιος

*Θα ακολουθήσουν  απονομές πλακετών στις οικογένειες των εκλιπόντων,και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το τουρνουά με την συμμετοχή των βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιά, του Ιωνικού Νικαίας και της Μικτής Βετεράνων Πειραιά . Θα διεξαχθούν συνολικά 3 αγώνες διαρκείας 35 λεπτών ο καθένας .

Αναλυτικά το πρόγραμμα :

Ολυμπιακός – Μικτή Πειραιά

Ολυμπιακός –  Ιωνικός

Ιωνικός – Μικτή Πειραιά .