Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σαλαμινομάχοι – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα 1-2

Published

on

Την έβδομη συνεχόμενη ήττα τους γνώρισαν οι Σαλαμινομάχοι που ηττήθηκαν στην έδρα τους από την ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα με 1-2 .

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5’ με τον Μονιό σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από έξι αγώνες. Όμως στο 25’  έμειναν με δέκα παίκτες   λόγω αποβολής του Ζερβού ( 2η κίτρινη) .

Η συνέχεια ανήκει στον….  Θεολόγου . Ο έμπειρος άσος των φιλοξενούμενων που είχε δοκάρι στο 26’ , ισοφάρισε στο 28’  για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο 71’.

Οι Σαλαμινομάχοι είχαν και αυτοί  δοκάρι στο 74’ με τον Πλάκα .

Με λάθη η διαιτησία του Λυτρίβη. Στο 4’ οι  γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Τερεζάκη. Στο 91’ αποβλήθηκε από τον πάγκο, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των Αμφιαλιωτών Καπλάνης για εξύβριση.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ : Σαμιώτης, Βρεττός, Ζερβός ,  Παππάς, Παρθένης, Ρεμούνδος( 87΄Σοφράς) Μονιός, Τσουβαλάς., Κωνσταντίνου, Κουρκούλης(84’ Ροϊδοδήμος) Παπαγεωργίου( 46’ Πλάκας)

ΑΕ Μ.ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ : Μεϊμάρογλου, Πάχος, Καρασάββας, Τερεζάκης, Πιτερός, Καλογήρου, Τόρρα( 55’ Σαραντάκος) Μητρόπουλος,( 70’ Κασδοβασίλης) Καλογερόγιαννης( 78’ Καρακάσογλου) Θεολόγου, Κωνσταντίνου