Connect with us

stoplekto

Σαμιώτης – Βουτσινάς: Να οδηγήσουμε ψηλά τον Εθνικό…

Published

on

To ταλέντο περισσεύει στην ομάδα του Εθνικού όπως και η εμπειρία . Δύο από τους παίκτες που συνδυάζουν αυτά τα στοιχεία είναι οι Ακης Σαμιώτης και Βασίλης Βουτσινάς. Ο πρώτος επέστρεψε μετά απο ένα χρόνο θητείας στην ομάδα της Γλυφάδας, ενώ ο 33 κίπερ είναι έτοιμος να διανύσει την 3η θητεία του στον σύλλογο. Οι δύο νέοι-“παλιοί” ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι της εκπομπής Εθνικός inside και του Εθνικός tv στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα..

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο άσων.

 

Βασίλης Βουτσινάς

 

Πως αισθάνεσαι αφού είναι η 3η σου θητεία στον Εθνικό?

 

Είναι σαν να μην έχω φύγει ποτέ, έχω μια ιδιαίτερη σχέση με αυτή την ομάδα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή φεύγεις, δόξα το θεό ξαναγύρισα. Είμαι πολύ χαρούμενος, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή χρόνια.

 

Πως βρήκες την ομάδα?

 

Έχει πολύ καλή ποιότητα και επίπεδο. Στη Δ’ εθνική πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα.

 

Εκτός από ποδοσφαιριστής είσαι και φίλαθλος αυτής της ομάδας, πόσο επικίνδυνο είναι αυτό?

 

Ισχύει αυτό που λέει ο λαός κανείς προφήτης στο τόπο του. Είναι δύσκολο, οι ευθύνες είναι περισσότερες, ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω, αλλά επειδή έχω παίξει αρκετά χρόνια ποδόσφαιρο μπορώ να το διαχειριστώ αυτό με μεγαλύτερη ευκολία. Σε αυτό βοηθάει και η καλή ομάδα, η ποιότητα που έχουμε δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και τα πράγματα θα είναι καλύτερα από τις άλλες χρονιές.

 

Δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα?

 

Σίγουρα είναι δύσκολη και από ότι θυμάμαι από τα παλιά τα χρόνια ο κόσμος είναι απαιτητικός σε όλα του και σε αυτή τη θέση ένα παραπάνω.

 

Πόσο είσαι έτοιμος εσύ για να προσφέρεις στην ομάδα?

 

Το πόσο έτοιμος είμαι θα φανεί στο γήπεδο, θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι καλά.

 

Θα είναι δύσκολος ο ανταγωνισμός ?

 

Σίγουρα, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή τα πάντα πρέπει να τα κερδίζεις. . Να είμαστε καλά, υγιείς να πηγαίνει καλά η ομάδα και ο καλύτερος θα παίζει.

 

Την ομάδα την χαρακτηρίζει η λέξη ‘οικογένεια’, το ένιωσες αυτό εσύ στην ομάδα?

 

Δεν έχω γνωριστεί με όλα τα παιδιά στην ομάδα, βέβαια έχω υπάρξει συμπαίκτης με αρκετά παιδιά από την ομάδα και βλέπω ότι υπάρχει σεβασμός και πολύ καλό κλίμα.

 

Ο κόσμος της ομάδας σε δέχθηκε με πολύ αγάπη και σεβασμό, πόσο υποχρεωμένος αισθάνεσαι απέναντί τους?

 

Επειδή έχω ξεκινήσει από τον εθνικό και εκτός από παίκτης είμαι και φίλαθλος του Εθνικού, ο πατέρας μου ακόμα πιο γνωστός φίλαθλος, δεν έχω άγχος αλλά αισθάνομαι ότι πρέπει να δίνω το καλύτερο, είναι λίγο δύσκολο αλλά θα τα καταφέρω.

 

 

 

 

ΑΚΗΣ ΣΑΜΙΩΤΗΣ

 

Πως αισθάνεσαι για την επιστροφή σου στην ομάδα?

 

Είναι σαν να μην έφυγα καθόλου αφού και πέρσι ήμουν κοντά στην ομάδα και παρακολουθούσα τα παιχνίδια. Μεγάλο ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος , ο προπονητής η αγάπη του κόσμου και η θέληση μου να επιστρέψω στην ομάδα.

 

Τι έχεις να πεις για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο σου?

 

Την χρονιά που αγωνίστηκα στην Δ εθνική ο κόσμος με αποδέχτηκε, προσπάθησα σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και ο κόσμος το εκτίμησε και φέτος θέλω να δώσω ακόμα πιο πολλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

 

Στη μεσαία γραμμή επικρατεί εμπειρία ταλέντο και πολύ πάθος, τι θα επικρατήσει από τα 3 πιστεύεις?

 

Το καλύτερο είναι όλοι αυτοί οι 3 παράγοντες να ισομοιραστούν και να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα με θέαμα & ουσία έτσι η ομάδα κάθε Κυριακή να πετυχαίνει νίκες. Αυτοί οι 3 παράγοντες, ταλέντο πάθος και εμπειρία, θα πρέπει να συνδυαστούν για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα και τον κόσμο.

 

Πως άφησες τον Εθνικό και πως τον βρήκες?

 

Τον Εθνικό τον άφησα μια υγιή ομάδα και τώρα είναι ακόμα πιο υγιείς με μεγαλύτερη ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητες πάνω από όλα.

 

Πιστεύεις ότι το εργο της ομάδας να ανέβει φέτος κατηγορία θα είναι εύκολο ή θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια?

 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο. Καμία ομάδα εχει εξασφαλισμένη την θέση και την ανοδό της. Εμείς οφείλουμε να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% και εμεις οι μικροί να μάθουμε από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλα θα πανε καλα.

 

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να δώσεις στον κόσμο της ομάδας?

 

Να πετύχουμε ότι στόχο έχει φέτος η ομάδα δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό να περιμένουν οι φίλαθλοι από εμας τιποτα παραπάνω. Εγώ προσωπικά ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα της ομάδα και να μπω στο γήπεδο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply