Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Σανίδα σωτηρίας” για Πυρρίχιο η νίκη επί του Αίαντα Ασπροπύργου με 2-0

Published

on

Τον μεγάλο του αντίπαλο…. τον συντοπίτη Αίαντα κατέβαλε ο Πυρρίχιος στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία καθώς επικράτησε με 2-0 κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στον δύσκολο δρόμο της σωτηρίας.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν και κυνήγησαν πολύ το αποτέλεσμα αυτό, ξεκίνησαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους, είχαν δύο προσπάθειες στο 42΄με τον Τσεβά και στο 60΄με τον Νταγιάντα στα δοκάρια του Κλαδά  και βρέθηκαν να αγωνίζονται με αριθμητικό πλεονέκτημα  έναντι των αντιπάλων, καθώς στο 74’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρούπας,  γεγονός που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των  φιλοξενούμενων στο πρόσωπο του ρέφερι της αναμέτρησης θεωρώντας άδικη την απόφαση.

Στο 82’ ο Σταθακόπουλος απέκρουσε την μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή του τέρματος των φιλοξενούμενων και αποβλήθηκε,  με τον ρέφερι Αλιάγα να δείχνει παράλληλα την άσπρη βούλα και τον Κουσίδη να ευστοχεί για το προβάδισμα των γηπεδούχων με (1-0) και  τον Νταγιάντα στο 94’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ 2-0.

Πυρρίχιος Ασπροπύργου: Θεοδώρου, Ερμπαλίδης, Τσεβάς, Παπαδόπουλος, Πιπερίδης (93′ Σακίδης), Παπασπυρόπουλος, Κορωναίος(70′ Φετφατσίδης), Βαλμάς(42′ Σταθάρας), Νταγιάντας, Κουσίδης, Αγγελιδάκης.

Αίας Ασπροπύργου: Κλαδάς, Σταθακόπουλος, Ντούρος, Τυρλής, Ρετζέπης, Ρούπας, Δρούγος, Xhuti, Ρούπλλι(61′ Ανδρουτσόπουλος), Αμπαζάι(61′ Καρόλι), Διονυσόπουλος(73′ Sulenji).