Connect with us

5ος Όμιλος

Σαπαλίδης: Δουλεύουμε με μεθοδικότητα

Published

on

Αποκτήθηκε πέρυσι από τον ΑΟΤ Αλίμου με σκοπό να συμβάλει στο επιθετικό κομμάτι των ”μπλε”. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής όχι απλά συνέβαλε αλλά αναδείχθηκε σε πρώτο σκόρερ της κατηγορίας χάρις στα 14 τέρματα που πέτυχε βοηθώντας την ομάδα των νοτίων προαστίων να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Το καλοκαίρι δέχτηκε αρκετές προτάσεις από ομάδες ωστόσο προτίμησε να παραμείνει κάτοικος Αλίμου και μέχρι στιγμής δικαιώνεται για την επιλογή του. Ο Σταμάτης Σαπαλίδης με τα δικά του γκολ οδηγεί το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα σε πορεία πρωταθλητισμού αποτελώντας σε μια από τις καλύτερες επιθετικές μονάδες της κατηγορίας. Απόδειξη αποτελούν τα 9 τέρματα που έχει σημειώσει μέχρι τώρα σε 10 αγώνες, δείγμα της ευχέρειας που δείχνει να έχει ο Πειραιώπης άσος με τα αντίπαλα δίχτυα.

O Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τον παικταρά του ΑΟΤ Αλίμου ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε δε δίστασε να αναφερθεί στην πορεία που έχει πραγματοποιήσει η ομάδα του τονίζοντας χαρακτηριστικά:” Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία που έχουμε πραγματοποιήσει αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Άλλωστε πρωταρχικός στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Βέβαια, ότι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο”. Στη συνέχεια ο Σταμάτης Σαπαλίδης ανέλυσε το μυστικό της επιτυχίας που έχει φέρει τον ΑΟΤ Αλίμου στις πρώτες θέσεις της κατάταξης υποστηρίζοντας:” Ο καθένας στην ομάδα προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει καλό κλίμα, δουλεύουμε με μεθοδικότητα και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είμαστε οικογένεια θεωρώ ότι παίζει σημαντικό ρόλο” Ερωτηθείς για τα συναισθήματα που ένιωσε τη στιγμή που πέτυχε το γκολ κόντρα στον Ιωνικό στη Νεάπολη υπογράμμισε:” Σίγουρα αισθάνθηκα πολύ καλά διότι μπόρεσα και έδωσα το προβάδισμα στην ομάδα μου. Βέβαια για να έρθει η πάσα σε εμένα, κάποιοι άλλοι λειτούργησαν σωστά. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο σημασία δεν έχει ποιος πετυχαίνει το τέρμα αλλά το γεγονός ότι λειτούργησε σωστά όλη η ομάδα”. Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο ματς που ακολουθεί σε δυο εβδομάδες με την Προοδευτική λέγοντας:”‘

Έχουμε ένα δύσκολο ματς με την Προοδευτική. Γνωρίζουμε ότι και σε αυτή την έδρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Πάντως κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά”.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply