Connect with us

stoplekto

Σαράντος Ευσταθόπουλος – Δικαίωση για όλους που επί δεκαετίες κράτησαν άσβεστη τη φλόγα…

Published

on

Στην μεγάλη όπως εξελίχθηκε μέρα για τον ΑΟ Καραβά, την μέρα της  άνοδου του στην Γ΄Εθνική κατηγορία, ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Σαράντος Ευσταθόπουλος θέλησε να επικοινωνήσει μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας και να ανακοινώσει τα παρακάτω:

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για το σύλλογό μας ΑΟ Καραβας.

Η ομάδα μας ανέβηκε και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διάκριση μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά προ διετίας.

Επέλεξα να μοιραστώ πρώτα το χαρμόσυνο γεγονός με το μέλλον του συλλόγου, τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών μας, τους οποίους επισκέφτηκα αμέσως μετά την επισημοποίηση της απόφασης ανόδου.

Η άνοδος στη Γ’ Εθνική Κατηγορία αποτελεί την καλύτερη δικαίωση για όλους εκείνους που επί δεκαετίες κράτησαν άσβεστη τη φλόγα και πάλεψαν για το όνειρο!

Το όνειρο έγινε πλέον πραγματικότητα και θα το ζήσουμε όλοι μαζί από τη νέα αγωνιστική σεζόν στο γήπεδο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον απερχόμενο Πρόεδρο Xristos Skandalis (αριστερά με το Κύπελλο Πειραιά) και τον Iosif Roussos όπως επίσης και τον πατέρα μου (δεξιά όταν αγωνιζόταν ως αρχηγός του ΑΟ Καραβά) που μου ενέπνευσε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και την ομάδα της γειτονιάς μας, τον Καραβά!

Ευχαριστούμε θερμά για τις εκατοντάδες ευχές των φίλων και των λοιπών αθλητικών σωματείων του ευρύτερου Πειραιά.

Είμαι σίγουρος ότι μαζί με το νέο ΔΣ, τους συνεργάτες μας και τη στήριξη των φίλων της ομάδας, θα γράψουμε και νέες χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου!

Ο πρόεδρος
Σαράντος Ευσταθόπουλος