Connect with us

8ος Όμιλος

Σαρχόσογλου: “Πετύχαμε γιατί δεν υπήρχε ταβάνι στους Αγιους Αναργυρους”

Published

on

Με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια έχει παίξε καταλυτικό ρόλο ώστε οι Άγιοι Ανάργυροι να αποτελέσουν μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους και να ανέβουν επίπεδο. Ο ίδιος είχε την εποπτεία για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων έχοντας την ευλογία, όπως τόνισε, ο ίδιος να προπονήσει πρόσωπα υψηλού επιπέδου με βλέψεις να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης, Στράτο Σαρχόσογλου, ο οποίος με δηλώσεις του stoplekto.gr έσπευσε να κάνει μια αποτίμηση για την ονειρική χρονιά των Αγιων, ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που γνωρίζει τα… μονοπάτια του πρωταθλητισμού αφού κατά το παρελθόν έχει πανηγυρίσει ανόδους με τον Κρόνο Αθηνών (Από Γ’ σε Β’ ΕΠΣΑ) και Αθηναϊδα (από Γ’ σε Β’ και από Β’ σε Α’ ΕΠΣΑ) έχοντας προπονητή και συνεργάτη τον πρώην συμπαίκτη του Θανάση Ζαμπούρα.

Αναλυτικά, η δήλωση του

“Σε αυτά τα 5,5 χρόνια η τελευταία σεζόν ήταν η πιο σημαντική για την ομάδα γιατί πέτυχε το στόχο της να ανέβει στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Από την 1η Αυγούστου που ξεκίνησε η προετοιμασία, όλοι μαζί διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είχαμε θέσει στόχο την άνοδο. Περάσαμε δύσκολο με δεδομένο ότι είχαμε γηπεδικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να κάνουμε προπονήσεις σε Πετρούπολη, Ίλιον και στο γήπεδο της Χασιάς, αλλά, σίγουρα από τη στιγμή που πατήσαμε στο γήπεδο μας όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Από την πρώτη ημέρα το μόνο που είχαμε στο μυαλό μας ήταν η λέξη δουλειά. Αυτή ήταν η εντολή του κόουτς και αυτή την ακολουθήσαμε όλοι. Νομίζω ότι πετύχαμε. Είχα τρεις εξαιρετικούς τερματοφύλακες, ίσως την καλύτερη τριάδα σε όλοκληρη την Α’ κατηγορία. Αναφέρομαι στους Ανδρέα Αρχοντάκη, Φραγκίσκο Χανιώτη και Χρήστο Τσούβαλη. Θελω να ευχαριστήσω τους τερματοφυλακες αφού εκτός από εξαιρετικοί αθλητές ειναι και τρομεροί χαρακτήρες και επίσης να ευχαριστήσω όλους τους τερματοφύλακες που συνεργάστηκα αυτά τα 5,5 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Είχαμε μια άριστη συνεργασία με τον κόουτς, Ισίδωρο Σταυριανό αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά, τον γυμναστή, Θανάση Σαπουνά, τον βοηθό προπονητή, Σωτήρη Μπεθάνη και τον γενικό αρχηγό, Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Λινάρη, τον πρώην πρόεδρο, Βασίλη Δαχτυλίδη και τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος, Μιχάλη Λαγό. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια μαζί τους γιατί απ’ όλους αυτούς κέρδισα κάτι. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας για την αγάπη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν στην ομάδα”