Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σαρωνικός Αίγινας : “Την επόμενη φορά τα μαζεύουμε και φεύγουμε..”

Published

on

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε ο Σαρωνικός Αίγινας μετά τον εξ αναβολής αγώνα του συλλόγου . Αναλυτικά αναφέρει τα εξής

Τον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής έδωσε ο Σαρωνικός μας σήμερα στο γήπεδο της Δραπετσώνας , απέναντι στον τοπικό Α.Σ. και …. κατάφερε να ηττηθεί…..
Και εξηγούμε για να μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση…. ότι ουδόλως υποτιμούμε την πολύ καλή ομάδα της Δραπετσώνας, ωστόσο σήμερα η ομάδα μας παρόλες τις πολλές και σημαντικές απουσίες (που δε θα χρησιμοποιήσουμε σε καμιά περίπτωση ως δικαιολογία) , αγωνίστηκε και πάλεψε όσο μπορούσε…τηρουμένων των αναλογιών και χρειάστηκαν 2 ατομικά λάθη και ένα πέναλτι, που δεν υπήρξε ποτέ , για να χάσει… Αν προσθέσουμε σε αυτά και τις τρεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες αλλά και σωρεία άστοχων επιλογών στη τελική πάσα , που σπατάλησαν οι ποδοσφαιριστές μας …. τότε το αποτέλεσμα μπορεί εύκολα να εξηγηθεί.
Αφού δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές , κατανοώντας πλήρως το ανθρώπινο λάθος στη φάση του πέναλτι ( το μοναδικό λάθος σήμερα αλλά καίριο) θέλουμε να θίξουμε το εξής….
Οι εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας , έχουν μια ιδιαιτερότητα…. Οι ώρες διεξαγωγής τους , καθορίζονται από τα δρομολόγια των πλοίων. Εύκολα κατανοητό αυτό φανταζόμαστε.
Η Ε.Π.Σ. ως διοργανώτρια αρχή κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μας εξυπηρετήσει , ωστόσο υπάρχουν και φορές , όπως σήμερα, που όσο και να το τραβάμε δεν βγαίνουν οι ώρες . Κατά συνέπεια αντί να ταξιδέψουμε με το πλοίο της γραμμής, που σημειωτέον είναι και ο μέγας χορηγός της ομάδας, προσφέροντας μας δωρεάν μετακινήσεις, πληρώσαμε από την τσέπη μας ένα σκασμό λεφτά για να είμαστε συνεπείς στην ώρα μας και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη βάση μας …. Σήμερα λοιπόν, ενώ όλα ήταν βάσει προγράμματος, με τους διαιτητές, τον παρατηρητή και τις ομάδες…. έλειπε ο γιατρός!!!!!
Αυτο είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ώρα έναρξης και μετά από δική μας απαίτηση να αγωνιστούμε βαριά βαριά 80 λεπτά, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σπίτια μας. Αντί να βλέπουμε το παιχνίδι, κοιτούσαμε τα ρολόγια μας και αντί όπως όλοι οι φυσιολογικοί φίλαθλοι που χάνει η ομάδα τους να επιθυμούν να κρατήσει το παιχνίδι έως το 120 , εμείς χάναμε και ζητούσαμε να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής από το 80….. Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που γίνεται κάτι τέτοιο ( διότι έχει ξανασυμβεί ) και την επόμενη φορά που θα κινδυνεύσει η ομάδα να μείνει στον Πειραιά από λάθος τρίτου, απλά θα τα μαζεύουμε και θα φεύγουμε. Κ μετά θα έχει χαρτιά, ενστάσεις, δικαστήρια , εφετεία….και το αποτέλεσμα γνωστό !!!
Συνεχίζουμε…..