Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σαρωνικός Αίγινας – Χαλκηδόνα 1-1

Published

on

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στην Αίγινα όπου ο τοπικός Σαρωνικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο την Χαλκηδόνα που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες  Αυγέρη, Γκέγκα, Φέκο και τον αποχωρήσαντα Τσαλίκη.

Στο πρώτο μέρος η Χαλκηδόνα είχε τα ινία του παιχνιδιού και στο 22’ από μπροστινή μπαλιά του Κατσάνη ο Παναγιωτόπουλος ξέφυγε από τον προσωπικό τον αντίπαλο και πλάσαρε για το 0-1. Η ομάδα του Γιάννη Κούση είχε την ευκαιρία να σημειώσει και άλλο τέρμα αλλά ο Οικονομάκης αστόχησε σε δυο πολύ καλές περιπτώσεις.

Η ομάδα του Θανάση Μακόμητρου που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε στο 50’ όταν ο Κωνσταντινίδης σούταρε, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο  Mishaku με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Οι νησιώτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς στο τέλος με τους Γκαρή Σ. και Χρυσοχόο αλλά οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν στόχο.  Στο 80’ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σφικτού στην περιοχή.

Διαιτητής ήταν  ο Λαθύρης.

ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας: Μπακόμητρος Κ., Χρυσοχόος, Γκάρης Ν., Αγγελάκης, Γκαρής Σ., Σφικτός, Πασχάλης(70′ Φεϊζούλα), Τσελάι(70′ Μάρκου), Mishaku (80′ Μπακόμητρος Ν.), Τόσκου, Κωνσταντινίδης(70′ Γκέκας).

ΑΟ Χαλκηδών: Θεοδωρούλας, Κούρτης, Πνευματικός, Κατσάνης, Μπουζάλι, Αθανασιάδης , Κορτέσης(81′ Σουλιώτης),  Μανδαμαδιώτης(63′ Οικονομάκης B.), Παναγιωτόπουλος(73′ Ζαρκαδούλας Λ.), Καρυτινός, Βοργιάς(55′ Ζαρκαδούλας Α.).