Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Σαρωνικός – Ελλάς Ποντίων 1-1

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Αίγινας όπου Σαρωνικός και Ελλάς Ποντίων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Το αξιοσημείωτο είναι το πρώτο «στραβοπάτημα » των φιλοξενούμενων την φετινή περίοδο μετά από 19 αγώνες ( 16 για το πρωτάθλημα και 3 για το Κύπελλο). Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που είχε όμως ένταση . Είναι χαρακτηριστικό ότι με τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ παικτών και των δυο ομάδων τα οποία έληξαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων . Κι όλα αυτά ενώ το διαιτητικό τρίο βρισκόταν ήδη στα αποδυτήρια και δεν είδε τίποτα… Οι Πόντιοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Ηλιάδη μετά από ωραία ενέργεια του Σταφσουλάι . Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59’ με εύστοχο κτύπημα του Καλλικαντή. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε μετά από ανατροπή του Χρυσοχόου από τον Στεφανή. Ο Σαρωνικός αγωνίστηκε από το 64’ με δέκα παίκτες αφού ο διαιτητής Λαθύρης απέβαλε τον Μελά με 2η κίτρινη κάρτα.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Μπακόμητρος, Χρυσοχόος, Λουτσιάνο, Μελάς, Γκαρής, Τσελάι, Πασχάλης(84’ Αγγελάκης ) , Στακάι, Μιστάκου(94’ Γκοτσούλιας) , Καλλικαντής, Μαχμουτάι.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λευκόπουλος( 42’ λ.τρ. Ναβροζίδης) , Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος( 86’ Συμεώνογλου) , Πουρσανίδης , Μπατσούλη( 46’ Σαπαλίδης) , Ηλιάδης, Σταφσουλάι.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ