Connect with us

stoplekto

Σαρωτικά τα Πετράλωνα

Published

on

Εύκολα, εντυπωσιακά και ξεκούραστα τα Πετράλωνα επικράτησαν στην πρεμιέρα εντός έδρας 5-0 του Κρόνου Αθηνών. Οι ‘κυανέρυθροι’ απέδειξαν εξαρχής ότι θέλουν μόνο την άνοδο και κόντρα στο σωματείο από την Κυψέλη δεν συνάντησαν προβλήματα. Μόλις στο 7′ ο Δήμου κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Νικολόπουλου, καθώς απομάκρυνε την μπάλα στην γραμμή χρησιμοποιώντας το χέρι του. Από την άσπρη βούλα ήρθε το 1-0 χάρις τον Παναγιωτάκη και στο 14′ ο Μουρίκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 30′ ο Δήμου έκανε το 3-0 σε χαλαρούς ρυθμούς και στο 35′ κέρδισε νέο πέναλτι. Αυτή την φορά πήρε την εκτέλεση ο Παπαδάκης, αλλά αστόχησε για το 4-0. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε στο 3-0 και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κρατήσουν το σκορ. Το έργο τους έγινε ακόμη δυσκολότερο στο 50′ λόγω απευθείας κόκκινης του Ρακιτζή για σκληρό μαρκάρισμα. Έτσι, ο Παπανδρέου σκόραρε στο 78′ για το 4-0 ενώ στο 84′ ο Παπαδάκης κατάφερε να βρει δίχτυα για το τελικό 5-0. Τέλος, ευκαιρία για το γκολ της τιμής είχε το συγκρότημα του Στέλιου Λυμπερόπουλου, αλλά ο Παπανικολάου σημάδεψε στις καθυστερήσεις το δοκάρι του Αλεξόπουλου.

Διαιτητές: Κοκαρίδας, Χριστοδούλου, Γιαννόπουλος.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Αλεξόπουλος, Μακρυγιάννης, Μουντράκης (65′ Κατσιγιάννης), Γεωργακόπουλος, Παπαδάκης, Κοντής, Δήμου (46′ Παπανδρέου), Παναγιωτάκης, Μαρτέκας, Μουρίκης (54′ Κυφωνίδης) Κρεμμύδας.

Κρόνος (Στέλιος Λυμπερόπουλος): Γκιμούσης, Μπαλτσαβιάς (80′ Ντιντίφας), Επταήμερος, Νικολόπουλος, Πήττας, Ρακιτζής, Ρούσσης, Κόγκας (46′ Γκόλιας), Ασημακόπουλος (46′ Σπανός), Παπανικολάου, Τόσκα.