Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτική η Αγία Παρασκευή στον Ταύρο

Published

on

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται η Αγία Παρασκευή έπειτα από την έλευση του Βαγγέλη Ιντζέκαρου στην τεχνική ηγεσία. Η Santa παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο δεν άφησε περιθώρια στον Άφοβο επικρατώντας στο γήπεδο ‘Χάρης Παυλίδης’ του Ταύρου 5-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πρώτοι να σκοράρουν, όμως το τέρμα του Κάππου στο 6′ έβαλε τις βάσεις για ένα άνετο μεσημέρι. Ο Καρβούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο νεαρός μέσος από κοντά έκανε με πλασέ το 1-0. Στο 17′ ο Κράσι σέρβιρε στον Ξηντάρα που εκτέλεσε τον Πετρόπουλο για το 2-0, ενώ στο 30′ ήταν η σειρά του Κράσι να χορέψει την άμυνα και να γράψει το 3-0. Εννιά λεπτά αργότερα ήρθε το 4-0 του πρώτου μέρους με ασύλληπτο σουτ του Καρβούνη περίπου από τα 30 μέτρα. Ο χορός των γκολ έλαβε τέλος στο 80′ με το τέρμα που σημείωσε ο Τσοπανάκος έπειτα από νέα ασίστ του Κράσι σε ένα μέτριο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε ρυθμό. Έτσι, οι ‘ασπρόμαυροι’ εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση έχοντας 18 βαθμούς. Στους δύο παρέμειναν οι ‘κυανόλευκοι’.

Διαιτητές: Φωτόπουλος Ν., Καραμπέκιος Τ., Χριστοδούλου Π.

Άφοβος (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Πετρόπουλος, Σκέντζος (46′ Κλάιντι), Μήτσος, Ξούρας Γ., Ζώτος, Ξούρας Β., Καργιώτης, Τζωρτζάτος Β. (46′ Σαλίτα), Κωστάλας, Πυργής, Χελιώτης (20′ λ.τρ. Μπέλιος).

Santa (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Γιαννόπουλος, Τζίτζης (70′ Καφετζάκης), Τριανταφύλλου, Βελέντζας, Αναγνωστόπουλος, Τσώνης (65′ Τσοπανάκος), Μυλωνάς, Κάππος, Κράσι, Καρβούνης (46′ Καφετζής) Ξηντάρας.

Photo: Sportifico.gr-Xristos Xostikidis