Connect with us

stoplekto

Παίρνει τα πάνω της!

Μετά τη νίκη επί του Αιολικού, η Νέα Ιωνία ‘καθάρισε’ άνετα την πρόκριση κόντρα στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου (4-0)

Published

on

Μία καλύτερη μέρα φαίνεται πως ξημερώνει για τη Νέα Ιωνία, η οποία έφτασε χθες στην πιο άνετη νίκη της φετινής σεζόν! Στο πλαίσιο της φάσης των ’16’ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η ομάδα της προσφυγικής πόλης επιβλήθηκε με 4-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του θεσμού. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με τη χθεσινή της εμφάνιση έδειξε πως βρίσκεται σε καλό… δρόμο, με δεδομένο ότι έχει προηγηθεί η νίκη επί του Αιολικού στο πρωτάθλημα του 8ου ομίλου της Δ’ Εθνικής (2-0). Πρόσθετο θετικό στοιχείο για τους ‘κυανοκίτρινους’ φαντάζει το γεγονός ότι για το προσεχές Σαββατοκύριακο υπάρχει το προγραμματισμένο ρεπό της σεζόν, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Χρήστο Λάμπρου να δουλέψει στις αδυναμίες που έχει εμφανίσει μέχρι τώρα η πρωτάθλημα, οι οποίες δεν είναι και λίγες…

 

Υπόθεση Σαγανά το α’ ημίχρονο

Η Νέα Ιωνία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να… καθαρίσει το ματς και τα κατάφερε! Μόλις στο 6′ πήρε το προβάδισμα όταν ο Θοδωρής Νησαριώτης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σε μία ξέφρενη κούρσα που ξεκίνησε λίγο μετά τη μεσαία γραμμή, τελευταία στιγμή ‘έσπασε’ την μπάλα στη μικρή περιοχή και εκεί ο Προκόπης Σαγανάς δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στην κενή εστία για το 1-0! Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, που δεν ανησύχησαν ουσιαστικά, ακόμη και στη φάση του 12′, όπου ο Γεωργίου έστειλε την μπάλα άουτ με ωραίο, μακρινό σουτ! Στο 40′ η Νέα Ιωνία ισχυροποίησε κι άλλο τις… βάσεις για την πρόκριση! Οι αμυντικοί της Θύελλας δεν απομάκρυναν καλά μετά την εκτέλεση κόρνερ του Καραμέρη, η μπάλα έφτασε στον Σαγανά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννόπουλο και τον νίκησε με δυνατό σουτ, γράφοντας το 2-0! Στην επανάληψη το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη έδειξε τη διάθεση να διεκδικήσει κάτι καλό, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να φτάσει στη μείωση του σκορ, όμως οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας έδειξαν να μην έχουν… καθαρό μυαλό μόλις έφταναν στην αντίπαλη περιοχή. Αντ’ αυτού, οι ‘κυανοκίτρινοι’ έφτασαν σε δύο ακόμη γκολ, αυτή τη φορά με δράστη τον Τάκη Ντεντόπουλο, που πήρε την… σκυτάλη από τον Σαγανά. Στο 76′ ο υψηλόσωμος φορ ‘κεραυνοβόλησε’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0, ενώ λίγο πριν την εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με κοντινό σουτ. Διαιτητής ήταν ο Ν. Φωτόπουλος, με βοηθούς τους Χαρίτο και Γιαννουγλίδη.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Ψύχος, Χρόνης (46′ Βιδάλης), Ζαχαρόπουλος, Αχμέτ, Μπιρμπίλι, Καλογερής, Νησαριώτης, Καραμέρης, Ντεντόπουλος, Σαγανάς (77′ Ελμαλόγλου), Μπιζάς (70′ Πετούσης)

ΘΥΕΛΛΑ: Γιαννόπουλος, Χυτήρης (59′ Βάτσιος), Κοκότης, Ρέτσος, Στρατής, Ταχιράι, Γεωργίου, Ευαγγελόπουλος (46′ Χαρικιόπουλος), Σιδηρόπουλος (59′ Τσαγκόπουλος), Κωνσταντίνου, Ζούλιας.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply