Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτικοί οι Άγιοι Ανάργυροι κόντρα στον Κολωνό

Published

on

Σαρωτικοί ήταν οι Άγιοι Ανάργυροι στον εντός έδρας αγώνα τους με τον Κολωνό, όπου επικράτησαν με 5-2. Το παιχνίδι ήταν χορταστικό και τα γκολ άρχισαν να μπαίνουν από το πρώτο λεπτό, με τον Πλεξίδα να ανοίγει το σκορ έπειτα από ασίστ του Δήμου. Στο 19′ ο Παπανικολάου με γυριστό σουτ έκανε το 2-0 ενώ έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό πλασέ και σέντρα του Κοκκότη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42′ με κοντινό πλασέ του Χατζή και πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-1 εις βάρος τους. Στο δεύτερο μέρος ο Στραβοκέφαλος πέτυχε δύο γκολ στο 72′ και στο 83′ με σουτ, ολοκληρώνοντας την όμορφη παράσταση της Ένωσης μπροστά στο κοινό της. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 86′ ο Καγκάδης με κοντινό πλασέ για την ομάδα του Αλέκου Ρίζου που ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπιρμπίλη στο 57′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κοκαρίδας, Γιαννόπουλος, Καραγιαννίδης.

Άγιοι Ανάργυροι (Α.Μαντζούνης): Σαράντης, Δημαράς (46′ Βυζανιάρης), Κοκκότης, Μυστρίδης, Κοσκινάς, Βαλσάμος, Δήμος (58′ Καλογριάς), Σερδενές, Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας (74′ Τουμάσης), Παπανικολάου.

Κολωνός (Α.Ρίζος): Ροκανάς, Αναγνώστης, Βογιατζής (27′ λ. τρ. Νυκταράκης), Ράσα, Μπιρμπίλης, Καγκάδης, Μίτρος, Καλλιάλας, Χατζής, Μακρόπουλος (87′ Ρόσι), Τάσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply