Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτικός Ακάδημος 4-0 την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Εκπληκτική εμφάνιση είχαμε από τον Ακάδημο ο οποίος και επικράτησε με το ευρύ 4-0 της Ειρήνης Πετρούπολης. Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο ματς της περασμένη περίοδο αποτελούσε ντέρμπι, καθώς οι δύο ομάδες ήταν εκείνες που κυνήγησαν και τελικά κέρδισαν την άνοδο τους από τον Γ’ όμιλο της 2ης κατηγορίας στην Α’ Αθηνών. Το σκορ άνοιξε ο Τάσης στο 18′ για να έρθει στο 30′ ο Ντάρλας και να κάνει το 2-0. Στο 37′ ο Μιχαήλ με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας των βορείων προαστίων έδωσε ο Ντάρλας στο 63′ όταν με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έγραψε το τελικό 4-0. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο Βαφειάδης Ε. στο 67′ και ο Δούμας στο 72′. Διαιτητές ήταν οι Σφακιανάκης, Τουμπακάρης και Μεϊντάνας.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ: Γούναρης, Μιχαλόπουλος (68′ Κωνσταντόπουλος), Καλημέρης, Γεωργίου, Δελμαδώρος, Σπανός, Μιχαήλ (60′ Δημαράς), Μπρίλης (73′ Τσιτοροάγκα), Σινάνι, Ντάρλας, Τάσης

ΕΙΡΗΝΗ: Μπόζιος, Δούμας, Κούλα (73′ Πατέστης), Δούμας, Χαλιάσος, Βαφειάδης Ε., Λιόντος, Μπίτζας (46′ Τερζής), Βαφειαδης Δ., Χαμοσφακίδης, Νάτσιος (46′ Σκούρτης)

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply