Connect with us

stoplekto

Σαρωτικός ο Αθηναϊκός με πρωταγωνιστή τον Παριανό

Published

on

Εντυπωσιακός ήταν ο Αθηναϊκός κόντρα στον Εθνικό Αστέρα το πρωί της Κυριακής στην Νέα Ιωνία. Οι ‘Λόρδοι’ ήταν σε μεγάλη μέρα και επικράτησαν 4-0 απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη απουσίες που κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο. Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 20′ ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Δημήτρης Παριανός, βγαίνοντας τετ α τετ από οριακή θέση οφσάιντ έπειτα από κάθετη πάσα του Ζαφειράτου. Στο 28′ ο Σούλας έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 και στο 29′ ο Αστέρας παραλίγο να ισοφαρίσει, όμως ο Αθανασόπουλος σταμάτησε αρχικά το φάουλ του Μπάνα και στην συνέχεια αστόχησε από το μισό μέτρο. Στο 42′ ήρθε το 2-0 χάρις το κοντινό πλασέ Τσατσούλη έπειτα από σέντρα του Λάιου και κεφαλιά-πάσα του Μοροσάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε πολύ και οι πρώτες φάσεις ήρθαν από τους φιλοξενούμενους στο 74′ και το 78′ με τους Ζαφειράτο και Καμπάκο αντίστοιχα. Πέναλτι του Λαϊνιώτη στον Κύριο στο 79′, δεύτερη κίτρινη στον νεαρό τερματοφύλακα και ο Παριανός έγραψε το 3-0 απέναντι στον Μαγκαφουράκη. Το τελικό 4-0 ήρθε στο 84′ ξανά από τον Παριανό που σημείωσε χαλαρά το χατ-τρικ του με τετ α τετ από κάθετη μπαλιά του Μοροσάνου. Μετά το γκολ αποβλήθηκε ο Πρόεδρος των ‘κόκκινων’, Βασίλης Αδαμάκης, για διαμαρτυρία στο πρόσωπο του διαιτητή, Άγγελου Μπακογιάννη.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Καραμπέκιος Α., Χαλδαίος Ι.

Αστέρας (Σταύρος Τσιανάκας): Λαϊνιώτης, Καρβέλας, Αδαμάκης Δ., Δημητρούκας (57′ λ.τρ. Σώζος), Μπαλάσκας, Δημόπουλος, Αδαμάκης Β. (43′ λ.τρ. Πετρόπουλος), Σεφέρης (80′ Μαγκαφουράκης), Γιαννίκος, Μπάνας, Θεοφιλόπουλος.

Αθηναϊκός (Βασίλης Τζαλακώστας): Αθανασόπουλος, Κίλιας, Βασιλάκης, Κύριος, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Λάιος (67′ Καμπάκος), Σούλας (76′ Τσίτσας), Τσατσούλης (55′ Ποδαράς), Παριανός, Ζαφειράτος.