Connect with us

Uncategorized

Σαρωτικός ο Εθνικός..

Published

on

Ποιος απ’ όσους βρέθηκαν χθες στο γήπεδο των Σπάτων είδε τον Εθνικό Πειραιά και δεν τον φοβήθηκε! Το συγκρότημα του Στέλιου Πούλου πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα του Αήττητου, του οποίου επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0! Κομβικό σημείο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έπαιξε η φάση που έλαβε χώρα στο 28′. Συγκεκριμένα ο Τούντας από πλευράς γηπεδούχων εξύβρισε κάποιο οπαδό της ομάδας του, με αποτέλεσμα ο Βαλιώτης να αποβάλει το μέσο των «πρασίνων» με απευθείας κόκκινη. Από εκεί και πέρα, το ιστορικό σωματείο από τον Πειραιά έδειξε από πολύ νωρίς τις διαθέσεις του, καθώς στο 23′ ο Μιχελής με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 45′, μετά το τραγικό λάθος του Γαρόζη, η μπάλα έφτασε στον Κοσμά ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να διπλασίασει τα τέρματα της ομάδας του. Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Λάμπρου είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όταν ο Παπαδάς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από το Τσιούμα, με το Λαρισαίο ρέφερι να υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών. Ο «παθών» ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση, ο οποίος ωστόσο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μεϊμάρογλου που απέκρουσε τη μπάλα. Στο 58′ ήταν η σειρά του Σαμιώτη να δει το όνομα του να αναγράφεται στον πίνακα των σκόρερ, σημειώνοντας το 3-0. Στο 62′ ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Κατσιγιάννη έξι λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Γαρόζης, Σχίζας (30′ Μπερέτας), Μαρινάκης, Μανουσάκης, Μπλιάμπλιας, Τούντας, Καδίτης (30′ Παπαδάς), Ασημάκης, Λάππας, Ανδρεαδάκης, Μπαμπούνης (55′ Βογιατζόγλου)

 

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Κρητικός (56′ Κυριακάκης), Γαλάνης, Ντούνης, Καμπούρης, Σαμιώτης, Κοσμάς (55′ Κατσιγιάννης), Τσιούμας, Παυλόπουλος, Μιχελής, Σκαφτούρος (77′ Ιατρού)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply