Connect with us

4ος Όμιλος

Σαρωτικός ο Ερμής κόντρα στην Επισκοπή

Published

on

”Φωτιές” πετούσε ο Ερμής Ζωνιανών στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν αφού επικράτησε με 3-1 της Επισκοπής για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και έφτασαν στη νίκη χάρις σε γκολ των Μπεκατώρου, Μπαστάνη και Κατσικοκέρη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενο που μείωσαν στο 60′ σε 2-1 με τον Βελονάκη, έμειναν μακριά από το καλό τους εαυτό δείχνοντας μάλιστα ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Οι γηπεδούχοι είχαν δυο δοκάρι στο α’ μέρος με τον Κατσικοκέρη ενώ εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Να σημειωθεί ότι ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ανδρεαδάκης, Ταβλαδωράκης, Μποχώνης (72′ Πλουσής Β.), Ανυφαντάκης, Τζανής, Σταθόγλου, Μπέρκης (64′ Κορτσινίδης), Πλουσής Δ., Κατισκοκέρης, Μπαστάνης (80′ Ρουμπάκης), Μπεκατώρος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ραικο Γιάνγιανιν) Κελαϊδης, Κρητικός, Τοπάλι, Αγτζίδης, Μαραθιανός, Μποτωνάκης, Χαλκιαδάκης (46′ Σπάσιτς), Δελήμπασης, Γούλας,Ηλιόπουλος, Φοβάκης (46′ Βελονάκης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply