Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτικός ο Χαραυγιακός απέναντι στον Άφοβο

Published

on

Εύκολο μεσημέρι για τον Χαραυγιακό που επικράτησε 5-1 του ουραγού Αφόβου στο ‘Χάρης Παυλίδης’. Οι ‘νερατζούρι’ πραγματοποίησαν επιβλητική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη κενά στο ρόστερ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αλλαγές του Αυγέρη Πάσχου ήταν αναγκαστικές. Έτσι, το συγκρότημα του Βαγγέλη Χαντέ πλησίασε στον πόντο (44 βαθμοί) το πρωτοπόρο Αιγάλεω μια μέρα πριν αντιμετωπίσει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην Νέα Ιωνία.

Από την αρχή οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη και στο 20′ το σκορ ήταν ήδη 3-0. Αρχικά στο 5′ ο Ζήσης άνοιξε το σκορ με προβολή ύστερα από γύρισμα του Μπίτιλη και στο 9′ ο Βαζούκης κι αυτός με προβολή έγραψε το 2-0 από φάουλ του Δωματιώτη. Μάλιστα, ο τελευταίος πραγματοποίησε το 3-0 στο 18′ έπειτα από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο ‘Γ’. Παρ’όλα αυτά, οι ‘κυανόλευκοι’ κατάφεραν να μειώσουν στο 43′ χάρις τον Σαλίτα, ο οποίος έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε τετ α τετ τον Αδαμόπουλο για το 3-1 του ημιχρόνου. Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια είχαμε νέο γκολ και κόκκινη κάρτα στον Ζώτο, αφού ανέτρεψε σε προφανή θέση για γκολ τον Ζήση. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση για το 4-1 και στο 57′ ο Μπίτιλης με μακρινό σουτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τελικό 5-1. Επίσης, η ομάδα από την Ηλιούπολη απώλεσε κι άλλες ευκαιρίες, όμως ο Παπαδόπουλος ήταν σε καλή μέρα.

Διαιτητές: Σχίζας Κ., Τζελεπής Δ., Σταυρόγλου Δ.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Παπαδόπουλος, Μυλωνάς, Ξούρας Β. (30′ λ.τρ. Μιζούρι), Ξούρας Γ., Ζώης, Ζώτος, Τζωρτζάτος Β., Μπέλιος (46′ λ.τρ. Γεωργιάδης), Μήτσος, Σαλίτα (58′ λ.τρ. Μαυροειδάκος), Καρτσωνάκης.

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Αδαμόπουλος (60′ Κορμπάς), Κουντουριώτης, Βαζούκης, Ράμμος (60′ Στασινόπουλος), Μπιρμπιλής, Δωματιώτης, Γουσούλης Θ., Ζέλο (50′ Τσούνι), Ζήσης, Μπίτιλης, Χατζηπαναγιώτης.