Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρωτικό το Χαλάνδρι

Published

on

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για το Χαλάνδρι κόντρα στην αξιόμαχη Πεύκη. Οι ‘πράσινοι’ επικράτησαν με το ευρύ 4-1 εντός έδρας παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ομάδα που έκανε ορισμένες φάσεις, αλλά από νωρίς έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Στο 22′ είχαμε το 1-0 από τον Τσίτσαρη που πλάσαρε εύστοχα τον Σαΐτη εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Πατσιαβούρα και την γρήγορη κάθετη του Φελέκη. Με την σέντρα, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους από ωραίο συνδυασμό, πάσα Ρούμπου και τελείωμα Ζαφειράκη. Τρία λεπτά αργότερα ο Ανδρέου ανατρέπει τον Αχιλλέα Κατσιούλη και ο διαιτητής δείχνει κόκκινη στον νεαρό αμυντικό για πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών αναλαμβάνει ο Καρακάσης για το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και το 55′ ο Αχιλλέας Κατσιούλης αξιοποιώντας το κόρνερ του Φελέκη δίνει διαστάσεις θριάμβου στους γηπεδούχους με κεφαλιά. Στην πορεία χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, όμως το τελικό 4-1 γράφτηκε στο 88′ χάρις το σουτ του Πατσιαβούρα σε άψογη μεταβίβαση του Λειβαρτζινού. Έτσι, μετά από τρεις σερί ήττες η ΑΕ Χαλανδρίου επέστρεψε στις επιτυχίες και έφτασε τους 6 πόντους σε ένα γεμάτο γήπεδο. Στον αντίποδα, η Πεύκη έχει μόλις τρεις πόντους σε πέντε αγώνες παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των νέων παιδιών.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Μπαγιάς Ι., Ταμάλης Μ.

Χαλάνδρι (Τάσος Δημητρίου): Κατσιούλης Φ., Μερτής, Λαζάρου, Θανόπουλος (35′ λ.τρ. Καλογήρου), Καρακάσης, Λειβαρτζινός, Πατσιαβούρας, Μπακέας, Κατσιούλης Α. (88′ Γούλας Γ.), Τσίτσαρης (80′ Τρυφιάτης), Φελέκης.

Πεύκη (Γιώργος Κοιντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης (62′ Παυλάκης), Μιχαήλ. Ανδρέου, Βενέτης, Μπούρας, Θανάσης, Ζαφειράκης, Μάτσος (77′ Καμπέρης), Κουτούζης, Ρούμπος (62′ Πετράκης).