Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σαρώνει η Αγία Παρασκευή 3-1 την Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Ασταμάτητη δείχνει μέχρι στιγμής η Αγία Παρασκευή, η οποία επικράτησε εντός έδρας σε φιλικό προετοιμασίας 3-1 της Ειρήνης Πετρούπολης. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3′ από ωραία προσπάθεια του Μαντινιώτη, οι παίκτες του Λευτέρη Αλεξάκη αφυπνίστηκαν και έκλεισαν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο. Αρχικά, ο Σαντριάς ισοφάρισε στο 6′ και στο 20′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε με κεφαλιά την ανατροπή σε 2-1 έπειτα από σέντρα του Νταουτάι από τα δεξιά. Το τελικό 3-1 σφραγίστηκε λίγο αργότερα από ενέργεια του Σεΐτι και κεφαλιά πάσα του κορυφαίου, χθες, Βασίλη Σαντριά. Ο προπονητής της Santa έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε ένα ακόμη φιλικό και περιμένει ανάλογη συνέχεια. Αντίθετα, ο Νίκος Κουνάδης είναι απογοητευμένος από την αμυντική λειτουργία του πρώτου μέρους, τόνισε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να σταθεί η ομάδα του στην Α’ Αθηνών ενώ δια στόματος του η Ειρήνη ευχαρίστησε την Αγία Παρασκευή για την πολύ καλή φιλοξενία.

Αγ.Παρασκευή (Λευτέρης Αλεξάκης): Αλευρής Χ., Τζίτζης, Αλευρής Α., Αναγνωστόπουλος, Πετρίτσης, Τσώνης, Σεΐτη, Καρβούνης, Ξηντάρας, Νταουτάι, Σαντριάς. Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μερτζάνης, Καφετζάκης, Τριανταφύλλου, Σταματέας, Βελέντζας, Τσιάμης, Κάππος, Μυλωνάς, Γεωργίου, Μπάλλας, Κεγιαδάκης.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Αμάραντος (30′ Μουζάκης), Κοτσέκου, Λαβρεντίεβ, Χαρισάκης, Κούλλα, Δαρδαμάνης, Κουνάδης, Μούτσας, Γουδέλης, Τζαμαλής, Μαντινιώτης. Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μουζάκης (60′ Γελάρδος), Βλαχόπουλος, Ασφής, Λαμπράκος, Παπαδόπουλος, Κατσίπης, Τσολάνης, Παπαθανασίου (65′ Καβαθάς), Θώδας, Σπυρόπουλος, Παππάς.