Connect with us

stoplekto

Σαρώνει η Κύπρος Κορυδαλλού στις μεταγραφές

«Έκλεισε» Τύρπο, Μακρή και Παυλόπουλο

Published

on

Για μεγάλα πράγματα ετοιμάζεται φέτος η Κύπρος Κορυδαλλού. Η ομάδα ανήλθε στην Α’ Κατηγορία και από τις κινήσεις που μέχρι τώρα έχει κάνει έχει βάλει σκοπό όχι μόνο να παραμείνει, αλλά να πρωταγωνιστήσει.

Συγκεκριμένα απέκτησε τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, τους Γιάννη Τύρπο, Νίκο Μακρή και Πάνο Παυλόπουλο.

Ο 31χρονος αμυντικός μέσος Τύρπος  πέρσι έπαιζε για λογαριασμό  της  Νέας Ιωνία, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Φωστήρα, Ρούφ και Σαρωνικό.

Ο Νίκος Μακρής αποκτήθηκε από τον πρωταθλητή Ίκαρο Καλλιθέας, είναι 28 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ χαφ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα του Αετού Κορυδαλλού και για πολλά χρόνια του Κερατσινίου, με το οποίο έχει συμμετοχές στη Δ’ Εθνική.

Τέλος ο 21χρονος επιθετικός  Παυλόπουλος προέρχεται από τον Εθνικό Πειραιά, με τον οποίο πρόπερσι ανήλθε στη Γ΄ Εθνική, ενώ ακόμα έχει περάσει από Ατρόμητο Πειραιά και Αμπελακιακό.

Με αυτές τις τρεις κινήσεις το δυναμικό της Κύπρου ισχυροποιείται αφάνταστα, ενώ ο προπονητής Νίκος Κούστας καλοβλέπει και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις που θα βοηθήσουν φέτος την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply