Connect with us

stoplekto

Σαρώνει το Κερατσίνι στις μεταγραφές

Published

on

Πιο δυνατό αναμένεται να παρουσιαστεί φέτος το Κερατσίνι. Αρκετά νέα και συγχρόνως γνώριμα πρόσωπα ήρθαν φέτος στους «ροσονέρι» με σκοπό η ομάδα να πρωταγωνιστήσει. Αρχικά επέστρεψε ο επιθετικός Αντώνης Κουρκούτης, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε στον Αετό Κορυδαλλού. Επίσης ήρθε ο έμπειρος επιθετικός Νικήτας Τουρνάς, που αγωνίζονταν  στο Αιγάλεω και στο παρελθόν σε Χαϊδάρι, Εθνικό, ΠΑΟ Ρουφ, Αγία Παρασκευή , Απρόπυργο, και Μανδραϊκό ., ο γκολκίπερ Κώστας Μπαλαφούτης, πρωταθλητής πέρσι με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ο Γιώργος Μαριόλης από τον Εθνικό, ο Γιώργος Βαρουξής, που έπαιζε σε επαρχιακή ομάδα, ο Τζουλιάνο Μπάχα, που είχε πάει στην ομάδα του Πανιωνίου, ο Βαγγέλης Γκιάτης από τον Περαμαϊκό και ο Γιάννης Κοράκης. Παράλληλα αποκτήθηκαν ο Ιούλιος Λαμπρινάτος από τον Περαμαϊκο, ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης από τον Ιωνικό, ο Σίμος Φούντας και ο Μανώλης Κωνστάντης.

Επιπλέον στο νέο πρωτάθλημα θα κατέβουν και οι Νίκος Μαριόλης, Φώτης Μπάχος και Σπύρος Πατήρης.

Οι Κερατσινιώτες μαζί με τον Λακάι έχουν κάνει μέχρι τώρα δεκατρείς μεταγραφές και αναμένεται να παρουσιαστούν πιο φρέσκοι στο νέο πρωτάθλημα.

Μετά το τελευταίο φιλικό που έδωσε η ομάδα, επιβλήθηκε 5-1 του Φαληρικού και σήμερα η ομάδα του Σπύρου Αθανασόπουλου θα παίξει στη Σαλαμίνα με αντίπαλο τον Αίαντα στις 18.30.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply