Connect with us

4ος Όμιλος

Σβηστά ο Ατρόμητος 3-0 τον Κισσαμικό

Published

on

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε τη φετινή σεζόν ο Ατρόμητος Πειραιά για τον Κισσαμικό αφού οι Χανιώτες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν καμία φορά τους Καμινιώτες στα δυο ματς που έδωσαν μεταξύ τους αμφότερες οι ομάδες. Σήμερα το απόγευμα, οι μπλε εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι Χανιώτες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους και επικράτησαν με το ευρυ 3-0. Το συγκρότημα του Γιάννη Μωυσιάδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη χάρις σε γκολ των Παναγιωτόπουλου στο 3′ και Ράπτη στο 7′ και 89′. Οι Χανιώτες από την πλευρά τους δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι Καμινιώτες πριν από τη σέντρα του αγώνα παρέδωσαν ένα Κύπελλο στην ομάδα του Κισσαμικό βραβεύοντας τους ουσιαστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Καραγιαννίδης-Πασπάτης (Αθηνών)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιάννης Μωϋσιάδης): Γ. Καρνέζης, Ματζώρος (65′ Μπουλούλης), Κεσανίδης, Τούρλος, Τερζής, Στρατής, Ράπτης, Σάμιος, Αργυρίου (84′ Πρελασάι), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές (70′ Ε. Καρνέζης)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κοντοπίδης, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Κώτσιας, Βιδάλης, Ντεντάκης, Μποτωνάκης, Σμίλτος, Κοκάκης (46′ Πασιαλής), Μπερνιδάκης (70′ Κανελλόπουλος), Στεφανίδης, Τσικουδάκης (80′ Γιουρουκάκης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply